Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pricanje o stvarima koje nisu vezane za temu! Primer!
Tema je gladna deca u Africi,a ti uzmes i pises kako si jutros imao dijareju ili kako ti se slomio dugacki nokat na malom prstu koji koristis da cackas usi!
Primer uzivo sa pdf politike je kada je nesto vezano za Srbe,obavezno tema skrene na vojnu moc Rusije i invaziju SAD-a na Irak i onda krece 10 strana teskih uvreda i rasprave o tome,a nikakve veze sa Srbjom nema!

al si je utesio odalji boze

*** treba da bude realna.... Evo neko ko je u osnovnoj bio dobar,ponekad ga i usere jedva vrlo dobar i prepise na prijemnom i bolje prodje od nje i slicnih. Takav ti je ovaj sistem. Po meni ako oce na neki fakultet ili visu,neka upise bilo koju cetvorogodisnju... Evo ja se ebem ovde u ekonomskoj,pa ce neki iz trgovacke ili poljoprivredne bolje proci od mene jer im je lakse...

*** treba da bude realna.... Evo neko ko je u osnovnoj bio dobar,ponekad ga i usere jedva vrlo dobar i prepise na prijemnom i bolje prodje od nje i slicnih. Takav ti je ovaj sistem. Po meni ako oce na neki fakultet ili visu,neka upise bilo koju cetvorogodisnju... Evo ja se ebem ovde u ekonomskoj,pa ce neki iz trgovacke ili poljoprivredne bolje proci od mene jer im je lakse...

oni ce se lakse upisati,ali oni ce morati da uce ko zmajevi da prosli prijemni za fakultet i prvu godinu

vidim,pocelo se na temu prijemnog e pa da pitam,(ako je neko barem malo upuceni od mene) kao sto znate generajija 96(i oni mladji) su generacije koje rade po novom sistemu.....e sad koliko se razlikuje prijemni osim sto treba da se sprema ja msm 5 predmeta??

ma to zavisi i od skole koju zelis,valjda ..ne znam tacno :think:

Problema.
Loše sam uradila srpski,a što je i najgore srpski znam bolje.
Da se obesim ili bacim sa mosta?

:lol: ti si ista kao ja,u zenskom rodu
znao sam bolje srpski lose uradio
imao 14 iz srpskog i bolje matu odradio (18) xD
opusteno;)

vidim,pocelo se na temu prijemnog e pa da pitam,(ako je neko barem malo upuceni od mene) kao sto znate generajija 96(i oni mladji) su generacije koje rade po novom sistemu.....e sad koliko se razlikuje prijemni osim sto treba da se sprema ja msm 5 predmeta??

To још увек апсолутно не треба да те брине.
Тек у другом полугођу осмог.Било како било,није тај нови пријемни пропаст.Сви ћете имати исте задатке,нико нема предност.Једино да кукаш како би ти више одговарало да радиш 2 'место 5 предмета.Ал',опет,то је толико релативно да сигурно постоје ђаци који би радије полагали 5. ;)
Опуштено.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back