Evergreen86
Domaćin
- Poruka
- 4.050
oo, ne mislim ja na skvidove klonove, njih na pamet znam.. evo na primer ti, je l' ti ovo novi nick, ili si oduvek imao ovaj??
oduvek,ali cu da ga menjam u Lucius Mayweather za koji dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oo, ne mislim ja na skvidove klonove, njih na pamet znam.. evo na primer ti, je l' ti ovo novi nick, ili si oduvek imao ovaj??
Najbolje objasnjenje kako dati zvaku je,ako si nekada jeo one male kremice iz onih plasticnih kutijca od 50 grama! E kada sav krem pojedes,ostane malo,a ti gurnes jezicinu da polizes ono sto je ostalo! E tako se i ljubi,zamislis da je devojcicina usta ta kutijca od euro krema i baci se na poso,samo sto vrtis malko jezikom!
ja imam problem! sta je spamovanje??![]()
![]()
Problema.
Loše sam uradila srpski,a što je i najgore srpski znam bolje.
Da se obesim ili bacim sa mosta?
Problema.
Problema.
Sta se brines ima dovoljno mesta za sve. Uvek ima mesta u trgovackim,tehnickim,kozarskim,poljoprivrednim skolama. Tu su i zanati,a moze se lako i u neku ETS ....
Problema.
al si je utesio odalji boze
*** treba da bude realna.... Evo neko ko je u osnovnoj bio dobar,ponekad ga i usere jedva vrlo dobar i prepise na prijemnom i bolje prodje od nje i slicnih. Takav ti je ovaj sistem. Po meni ako oce na neki fakultet ili visu,neka upise bilo koju cetvorogodisnju... Evo ja se ebem ovde u ekonomskoj,pa ce neki iz trgovacke ili poljoprivredne bolje proci od mene jer im je lakse...
oni ce se lakse upisati,ali oni ce morati da uce ko zmajevi da prosli prijemni za fakultet i prvu godinu
Ma daj bre, nece morati da uce nista vise nego i gimnazijalci. Sve mu to dodje na isto kad bude vreme za prijemni i prvi ispit.
vidim,pocelo se na temu prijemnog e pa da pitam,(ako je neko barem malo upuceni od mene) kao sto znate generajija 96(i oni mladji) su generacije koje rade po novom sistemu.....e sad koliko se razlikuje prijemni osim sto treba da se sprema ja msm 5 predmeta??
Problema.
vidim,pocelo se na temu prijemnog e pa da pitam,(ako je neko barem malo upuceni od mene) kao sto znate generajija 96(i oni mladji) su generacije koje rade po novom sistemu.....e sad koliko se razlikuje prijemni osim sto treba da se sprema ja msm 5 predmeta??