Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jooj, jos jedan gay!:hahaha:

Gotovo, umesto mi u evropu, ona dodje kod nas...:lol:

Ne seri se piše odvojeno.

Kad hoces da ispadnes kul ne koristis tudje fazone,vec ih sam izmisljas... Pa dobro,dobra je Avril.... za potapanje kupusa!

Ovaj post ne moras da ispravljas Overu, taman je. :worth: :lol::lol:

Pa dobro ko prizna pola mu se doda... Inace slazem se!:super:

Hahahahaha
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja imam problem... nznm kako jaja da obrijam a da nista ne strci...
c045.gif
k020.gif
n040.gif

O_o bleya...

Aj jaja i nekako, ali ono drugo nikako....Vek mi posle izadju one ostre dlake koje me posle nerviraju:rumenko:

Pa kad si glup! Nikako nemoj da izbrijavas tj da brijes na gore,uvek ka dole brijes i nemas probleme sa zarenjem i svrabom!:cool:

Shibby najbolje je da se posle tusiranja brijes,jer je koza mekana i ne znam sa cime se brijes ali najbolje ti je ono od Gilette-a ili kako se vec pise da kupis masinicu koja kosta od 20 do 60 dinara za jednokratnu upotrebu i neces se iseci a mozes sve da obrijes! Ili kupis onu masinicu sto koriste frizeri!:cool:

Pa kad si glup! Nikako nemoj da izbrijavas tj da brijes na gore,uvek ka dole brijes i nemas probleme sa zarenjem i svrabom!:cool:

Shibby najbolje je da se posle tusiranja brijes,jer je koza mekana i ne znam sa cime se brijes ali najbolje ti je ono od Gilette-a ili kako se vec pise da kupis masinicu koja kosta od 20 do 60 dinara za jednokratnu upotrebu i neces se iseci a mozes sve da obrijes! Ili kupis onu masinicu sto koriste frizeri!:cool:

:rumenko:

:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back