Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene blam da igram odbojku...Stalno se samo čuje:"Dragana pomeri se, Dragana smrznućeš se, Dragana ne prekrštaj ruke"...ajoooj...sa fudbalom nemam problema, jer sam žensko, od nas to niko ne traži da igramo, košarku ne igram jer sam niska, pa mi je to kao izgovor, a ostalim sportovima se na fizičkom nešto i ne bavimo...***, jedino što ja znam da radim jeste da trčim...:)

ja mnogo vishe cenim kad neko zna sport s loptom nego sport bez iste :D

pa kad imash neke tunjavce tu :lol:
al dzhaba tebi kod fudbala koliko ocesh mishica, ako nemash kretanje i osecaj za loptu....
imam ja tako ortaka, sve mishici, nishta deb'o, gimnastiku razvaljuje, ali zato kad igra sport s loptom....KOMEDIJE :lol:
ja, koji sam ovako van forme i debeo sam doktor fudbala za njega i za 60% odeljenja :lol:
(stalno me teraju da igram na turniru sa njima, al ja necu, da se brukam pred publikom kad zajebem stvar :rumenko: )

Kod moje zgrade uglavnom mrsavi likovi igraju dobro fudbal... Ja sam najbolji oko zgrada u odbrani, zato su me i zvali na takmicenja, ali ja nisam isao iz istog razloga kao ti...od straha i treme bih se slomio i mogu samo da zamislim kako bi se svi smejali:rumenko::rumenko:
Zato fudbal i igram samo kod zgrade...:lol:

Ragbi je keva...:cool:

Kod moje zgrade uglavnom mrsavi likovi igraju dobro fudbal... Ja sam najbolji oko zgrada u odbrani, zato su me i zvali na takmicenja, ali ja nisam isao iz istog razloga kao ti...od straha i treme bih se slomio i mogu samo da zamislim kako bi se svi smejali:rumenko::rumenko:
Zato fudbal i igram samo kod zgrade...:lol:

Ragbi je keva...:cool:
Ragbi igraju samo suicidno nastrojeni ludaci sa viškom testosterona...:confused:

Krepto zastranio?!...:per:
:hahaha:

Poslednja izmena:
Aj' ne lupaj, otkud ti to?:confused:

Ja na to vise gledam kao na dokazivanje snage i spretnosti....
Neke ljude baš mrzi da sa pažnjom pročitaju nečiji post.:evil:
Jer, vidiš, da si to uradio, uočio bi izvesnu dozu sarkazma...;)
A, sad ozbiljno-u ragbiju je jedino zanimljivo gledati ih kako se ubijaju na terenu.
I još su debelo plaćeni za to:lol:
Dokazivanje snage-da
Spretnosti...:think:
Opet, ne pratim taj sport, al mi se čini da tu nema nekog planiranja i mozganja oko akcije
Čim se čuje zviždaljka, tu se ne zna ko na koga skače:lol:
Jedino ona krila(ne znam stručan naziv pozicije) koja zbrišu odma na početku i čekaju da im lik u crvenom (kvoterbek?!) dobaci loptu.

Ragbi igraju samo suicidno nastrojeni ludaci sa viškom testosterona...:confused:

wtf?:dontunderstand:
Gde je ovde sarkazam? Ma dobro, da nisi stavila tog ":confused:" onda i nekako, al' jeee...

Neke ljude baš mrzi da sa pažnjom pročitaju nečiji post.:evil:
Jer, vidiš, da si to uradio, uočio bi izvesnu dozu sarkazma...;)
A, sad ozbiljno-u ragbiju je jedino zanimljivo gledati ih kako se ubijaju na terenu.
I još su debelo plaćeni za to:lol:
Dokazivanje snage-da
Spretnosti...:think:
Opet, ne pratim taj sport, al mi se čini da tu nema nekog planiranja i mozganja oko akcije
Čim se čuje zviždaljka, tu se ne zna ko na koga skače:lol:
Jedino ona krila(ne znam stručan naziv pozicije) koja zbrišu odma na početku i čekaju da im lik u crvenom (kvoterbek?!) dobaci loptu.

I treba da su debelo placeni, tu se veoma lako dodje do preloma.:p
Nego sta nego i spretnosti, gledaj nekad celu utakmicu da vidis kako umeju da budu spretni, brzi i sl...:D
Ja bas mislim da tu treba da se ima vise mozganja nego oko fudbala... Drugo je ragbi u filmovima, a drugo je u stvarnosti...

Svako na svakog skace, pede.ri...:lol:

wtf?:dontunderstand:
Gde je ovde sarkazam? Ma dobro, da nisi stavila tog ":confused:" onda i nekako, al' jeee...

I treba da su debelo placeni, tu se veoma lako dodje do preloma.:p
Nego sta nego i spretnosti, gledaj nekad celu utakmicu da vidis kako umeju da budu spretni, brzi i sl...:D
Ja bas mislim da tu treba da se ima vise mozganja nego oko fudbala... Drugo je ragbi u filmovima, a drugo je u stvarnosti...

Svako na svakog skace, pede.ri...:lol:

Nema veze...:lol:
Jao to me podseti na one njihove štitnike za...onu stvar:rumenko::lol:
fuj, fuj, fuj...jadan onaj ko im pere ono

Moj brat je upravo ishisterisao i izdrao se na mamu i sve nas.
On je '91 ide u 15.gimnaziju trenutno ima 8 jedinica,.a kaze da ce popraviti.
Mama je zvala njegovog trenera (baca koplje) i ona kaze da se vratio u Partizan iz Zvezde a Milos je nama rekao sasvim drugu pricu!
Upravo je rekao mami da je luda,da je mrzi i da hoce da ide u Dom!
Znam ga kao svoj dzep,dobar je mnoooogo i veoma je osecajan i znam da to ne misli ali znam da povredjuje mamu time!
Ne drogira se,ne pusi,ne pije.Sportista je.Znam ga.
Samo izlazi provodi se sa drugarima NISTA ME UCI.
A znam i kako se mama sekira.
Ja bih postupila mna totalno drugaciji nacin,zato su me sad i izbacili iz sobe da popricaju sa njim. :(
Kako da muy utuvim u glavu da se popravi????????????????
Ovo je sad bilo vrhunac!Uf,eno ih u sobi svadjaju se!
:(

A znam da Milos ne misli nista od ovoga,znam ga.

KPBD duso da li ga roditelji suvise ne masiraju pricom o skoli? Ako su ga pre samo teali da uci logicno je da ce poludeti i bataliti skolu! A ako to nije problem onda ima neki drugi problem i oseca beznadje jer ga sa svih strana pritiskaju devojka,roditelji sa skolom,profesori,pa taj problem sto ima,pa neko mozda od drustva ga podebava sto je u takvom sranju da jednostavno covek vise ne zna sta ce od sebe! Bio sam u slicnom sranju,ovu godinu pada *** sledece naka uci i reci matorima da ga puste i da mu ne ppuju oko skole jer samo prave problem!

Overkil je u pravu... Treba da prestanu da ga pritiscu.
Valjda je dovoljno zreo da skapira da je to za njegovo dobro(pazi ko mu kaze:lol:)...

I eto, plakao je, a posle kazu da muskarci ne znaju da pokazu osecanja .!.

Dobro sad mora ici nesto pojebat da nam povrati cast i ugled!:) I u najtezim momentima moramo biti pribrani,slab karakter place kad se nadje u problemu i to znaci da je slomljen!

Ne znači da je slab karakter ako mu je žao što je preterao i povredio majku i porodicu svojim izjavama i ponašanjem.

Place zato sto je debil(bez uvrede).... Sta se koji djavo istresa na njih ako je on sam krvi za sve? Place zato sto pre svega nije dobro razmislio...

Jesi ti usla u pubertet?:) Koga boli uvo za njih,moras da se svadjas i koljes da bi dobio nesto od roditelja!

Yea... Ja kao glava kuce sad ima da kupim pusku.:mafijas::twisted:

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back