gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Znaci da si puna muskih hormona![]()
Ne, znači da sam trčala 10-15 km dnevno i da to nema nikakve veze sa hormonima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da si puna muskih hormona![]()
Pa pretera ga...znam....sve krenulo u prvoj godini srednje, tad sam trčala koliko mogu uglavnom i tako nabila kondiciju...dugo i nisam znala koliko mogu da istrčim već kad vidim da ne mogu više prestanem, onda sam otišla na neki stadion i tamo je krug 400 m...Kad sam videla koliko imam kondicije i koliko sam trčala prestala sam, ali i dalje ništa....posebno zadovoljstvo mi je predstavljala ona napetost u mišićima...majku mu ja nikad ne mogu da budem ko sva normalna deca...![]()
uf anarho, 15 kilometara, malo ga pretera, nije to naivno
nego rekoh ti, preterana NEaktivnost reshava stvar i jedi masnu nezdravu hranu
zašto mi je to sumnjivo
ja znam koliko je mojih 3 kilometra
večnost
osim ako ispred ne trči atletičar s vrlo zategnutim dupetom
ja 15km pređem peške za 3 sata i umrem
To ti je tačno 37.5 krugova na tom stadionu...:lo:Ja to mogu da istrčim, a što se tiče atletičara nemam pojma koliko oni trče...sad na vama je hoćete li verovati ili ne, mada to i nije tema već kako da skinem listove...da li je to uopšte moguće...
Шта знам, ако будеш физички неактива, само ћеш изгубити кондицију. Да би мишићи "пропали" треба много више времена.
pa kad imash neke tunjavce tu
al dzhaba tebi kod fudbala koliko ocesh mishica, ako nemash kretanje i osecaj za loptu....
imam ja tako ortaka, sve mishici, nishta deb'o, gimnastiku razvaljuje, ali zato kad igra sport s loptom....KOMEDIJE
ja, koji sam ovako van forme i debeo sam doktor fudbala za njega i za 60% odeljenja
(stalno me teraju da igram na turniru sa njima, al ja necu, da se brukam pred publikom kad zajebem stvar)
Mene blam da igram odbojku...Stalno se samo čuje:"Dragana pomeri se, Dragana smrznućeš se, Dragana ne prekrštaj ruke"...ajoooj...sa fudbalom nemam problema, jer sam žensko, od nas to niko ne traži da igramo, košarku ne igram jer sam niska, pa mi je to kao izgovor, a ostalim sportovima se na fizičkom nešto i ne bavimo...***, jedino što ja znam da radim jeste da trčim...![]()