Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Žgoljav i beo da budem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je posebno s**nje ako nemaš vezu,kao i sva zanimanja budućnosti.Zastita zivotne sredine, recimo, e sad, u tom slucaju koja diploma "daje" bolju sansu za zasposlenje ili sta vec?
Šta planiraš preko?Isto logističar?
^
Ovo je posebno s**nje ako nemaš vezu,kao i sva zanimanja budućnosti.
Da se nadovežem na post iznad,timeline uspeha ovde glasi ovako:starci su povlačili isplative poteze '90-ih,političari su ili njihov bliži rod,ti si totalni idiot ali starci ne žale para tako da ti se svi klanjaju i faca si od malih nogu,završavaš neki društveni smer u srednjoj i upisuješ inostrani Singidunum/Megatrend(najčešće u Italiji ili Austriji),tamo se provodiš maksimalno,nakon faksa vraćaš se kao Obama i starci te ubace na radno mesto za koje mnogi nisu ni čuli(npr.savetnik u Kancelariji za evropske integracije/konsultant u Ministarstvu zdravlja ili tako nešto),živiš kao Dan Bilzerian.
Svi ostali se igraMO na hard mode-u.
Ako odlucis da studiras programiranje, bezi od kojekakvih visih skola, fona i sl, jer ces kurcinu nauciti tu. Dobices neku diplomu, a nista neces znati kao vran konj.
Ovo ti kazem kao prijatelj, da znas kako stvari stoje u ovoj drzavi. Ti nju ejdz smerovi tipa zastita zivotne sredine su ogroman rizik, mozes da super prodjes sa tim ako ima ko da te progura, ali 99% neces uspeti da se sa time zaposlis. To upisi kad se zaposlis i jedino na masteru, osnovne batali.
Au ljudi, ubiste mi potpuno volju sad za studiranjem xD mislio sam da postavljam sasvim jednostavno pitanje sa jednostavnim odgovorom, hahah
Сад, шта да радиш ? Да будеш љига или да се убијеш ? Уколико си спреман да лижеш кочење из тоалета онда секта која се карактерише као (владајућа) странка може бити решење.
User-u, zar ti nisi zaposlen u nekoj našoj firmi kao logističar trenutno? Znam da si to pisao negde...
Radio kao pripravnik. Firma upala u problem (ne mojom krivicom) i sad nista ne radim.
Sad ti ucim nemacki.