- Poruka
- 1.753
Шта је за име Бога - BFF ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа да је то. Па мајке им га спалим, зар не могу лепо да напишу - ''најбоља пријатељица'', или ''ортакиња за сва времена'', него морају да се служе шугавим енглеским
како би испали сада нешто узвишенији и бољи од нас који се служимо српским језиком у изразима.
Стока помодарска.
Пошто си почео интензивније да се бавиш астрологијом, а на самом пдф-у је на неким темама (попут оне о женској лепоти) поново актуелизован чувени астролог Миле Дупор, ево књиге од њега:
http://it.scribd.com/doc/11556261/Mile-Dupor-Ne-vjerujete-provjerite
која ће ти пружити додатно знање из ове области.
Хехехех, па нисам ја џабе са Ђаволом тикве садио.nema veze,nasao sam zanimljivo stivo o astrologiji.Sad cu to da ucim i proucavam.
- - - - - - - - - -
Ahahahahah citas mi misli,bas sam to otvorio.![]()
Ja imam jedno pitanje. Znate li mozda kakav je smer sociologija na Filozofskom? ima li perspektivu nekakvu? (:
Ja imam jedno pitanje. Znate li mozda kakav je smer sociologija na Filozofskom? ima li perspektivu nekakvu? (:
Pre neki dan me je u piceriji uslužila cura, završila sociologiju.
Veze nemam kakva je perspektiva, verovatno uz štelu imaš dobre šanse, bez slabe, kao i skoro sve drugo.
To ti razmatraš za sebe? Nećeš valjda odustati od voljenog филологического факультета
I to sam imao na umu čak
Al gde baš sociologiju da odabere, meni to deluje tako smorno pored svih silnozanimljivih smerova na filozofskom![]()
Ti fakulteti nisu perspektivni, nego čovek ne razmišlja kad je mlad, i čini mu se da postoje i druge opcije. Problem je kad mladost prodje pa skapiraš da imaš diplomu iz sociologije sa kojom ili radiš neka budjava istraživanja, ili predaješ u školi. Plus deca kod kuće, i rutina. Zato birajte nešto perspektivno, novac je bitan za kvalitet života.
slazem se da je novac bitan za kvalitet zivota, ali sta ako te ne interesuje to sto je perspektivno, ili ti prosto ne ide, sto je jos gore? koje je tu resenje?![]()
novac je ******. Eto, imaju čak i isti sufiks, nije bezrazložno
haha, eto vidis xD
pa, posto je na psihologiju tesko upasti, razmislja o sociologiji, to je takodje dosta zanima.. meni ne deluje dosadno, ali ne znam.. mada ima previse teoretisanja, to zamara (:
Kvalitet života je nešto što će ti postati bitno kad budeš imala 24, 25 godina
Lako je tako bahato odbacivati novac kao nešto bitno iz moje ili tvoje perspektive, mada ja lično mislim da ti nisi tako "i dont give a ****" nastrojen kako se predstavljaš, jer da je tako boleo bi te ***** i za ispite i za sve ostalo, a kako vidim itekako se sekiraš oko svega toga i trudiš da daš sve u roku. Novac ti je nebitan zato što ga imaš u dovoljnoj meri, i zato što živiš na tudj račun, kao i ja, al' ja to drugačije gledam.
I reči otac, dvorac, rovac, muškarac i mnoge druge imaju isti sufiks, pa nikom ništa.
Ti fakulteti nisu perspektivni, nego čovek ne razmišlja kad je mlad, i čini mu se da postoje i druge opcije. Problem je kad mladost prodje pa skapiraš da imaš diplomu iz sociologije sa kojom ili radiš neka budjava istraživanja, ili predaješ u školi. Plus deca kod kuće, i rutina. Zato birajte nešto perspektivno, novac je bitan za kvalitet života.