Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Vi ste nebitni ljudi da mi delite bilo kakve lekcije. :) Postoje oni koji su samnom i ostali koji koji su protiv mene,za one koji su samnom cu dati sve,a za ostalu bagru me savrseno boli *****.
Vise puta su mi svi pokazali i dokazali ko su i sta su,tako da kad vec ne mogu da istrebim one neciste,onda mogu barem da ih prezrem i da se ogradim i odvojim od njih.
To je moje misljenje,a sad vi me mrzite ili volite zbog toga. :)

Не баш тако давно, сам на једној теми, написао свој утисак о Јузеру.
Написао сам (ако се не варам) да је добар, да одаје карактер правог друга, и да једноставно није такав тип особе који ће неког да изради ''на кеца'',
да није мутивода, хохштаплер. Да није гњида, укратко речено.

И данас имам такав став. Сматрам да је он добар. Али да посматра живот упрошћено, са једног аспекта, не гледа ''ширу слику''.
Грешка у његовом приступу, понашању, испољавању става је што на основу те банализоване слике, понекад поступа исхитрено, бурно, импулсивно; каже
оно што не мисли. Готово сам сигуран да понекад и у неком друштву се ''излане'', па каже нешто што не треба, и најчешће испадне погрешно протумачен.

Поента (која се тиче Јузерове личности) је да је он заправо несхваћена, али добра личност која покушава да направи од себе нешто што није,
која покушава да се представи у погрешном светлу, која покушава да се промовише у негативној реклами, и да сама на крају се каје због својих
брзоплетих и непромишљених потеза.

Ja ne znam šta je komičnije ovde, to što jedni pokušavaju da pokažu kako je Juzer dobar čovek, ili što sam Juzer odvraća poput klinke odgovorom tipa "Hej nebitni ste, smarate" :hahaha:

Dok sam čitao njegov prethodni post na ovoj temi, baš sam stekao utisak da mu dobar deo postova nosi onaj fejsbuk šmek, upravo to "ja juzer, vi nebitni; ko me voli voli, ko ne voli džaba se nervira; zivite svoj zivot i pustite druge da zive svoj"... :lol:

O Juzeru ne mislim ništa, ni dobro ni loše. Ne poznajem momka dovoljno, a ne bih da grešim dušu.

Ae ekipa mali savet . . . Drugarica,isli smo zajedno u osnovnu i na malu maturu pre 4 godine,moji keva i cale vec znaju njene,vidjamo se retko... Da'l da ja tu nesto pokusavam ? ... (ima decka,lik se zove kao ja :ljutko: ) . . . Bilo je raznih devojaka do sada,al ovako nesto da mi se svidja,a da su to ti odnosi jos nisam imao,zato pitam da nema neko iskusniji po tom pitanju ...:namcor:

Ae ekipa mali savet . . . Drugarica,isli smo zajedno u osnovnu i na malu maturu pre 4 godine,moji keva i cale vec znaju njene,vidjamo se retko... Da'l da ja tu nesto pokusavam ? ... (ima decka,lik se zove kao ja :ljutko: ) . . . Bilo je raznih devojaka do sada,al ovako nesto da mi se svidja,a da su to ti odnosi jos nisam imao,zato pitam da nema neko iskusniji po tom pitanju ...:namcor:

Radi šta hoćeš, ovo ti nije problem.

Ovo i nije neki problem, ali me zanima vase misljenje.
Mislite li da ljudi, decko i devojka koji su u prvoj vezi u zivotu mogu da zive ono do kraja zivota, da stupe i brak i to?

Mogu... ali neće.

Zasto mislis da nece?

Nema tu šta da se misli.
Sedamnaest vam je godina, pred vama je jedno 30-40 godina redovnog seksa, zar misliš da će se zasititi jednom kitom?
Okej, bez šale, zato što je na svetu tek oko 5-10% monogamnih organizama. Ostali, među kojima je i čovek, su poligamni.

Još ste mladi, uporedo s njom, sviđa ti se još najmanje pet devojaka, kao što se i njoj sviđaju mnogi drugi, skupa ste dok ide, prvom prilikom ćete se rastati, jer, pored pomenutog, sumnjam da je jaka veza među vama, sedamnaestogodišnjacima. Mada, to i nije tako loše, čak šta više. Šta i da se venčate? Sigurno bi vam milion puta prošlo kroz glavu kako ste pogrešili, kako ste imali boljih prilika, kako ste trebali proživite više dok ste mogli i dok je bio red. Kad promeniš nekoliko devojaka, shvatiš da svaka ima nešto svoje što ti se sviđa, ali da postoji i mnoštvo drugih sa kojim ćeš imati više sličnosti, čvršću i strasniju vezu, jače emocije, spokoj... A pored toga, sagledaš celu stvar sa više aspekata, naučiš nešto novo...

Sve ima svoj rok; život, čovek, ljubav.
Najbolje je ne prekoračiti ga.
I da, jedna od najbitnijih stvari u vezi je ta da ne misliš mnogo o onome što će biti, i o onome što je bilo. To tek kad odlučite ići korak dalje.

yea right, ako si žigolo ili kurrva samo :lol:

Pa, sad, zavisi od čoveka.
Ako si odranjen koncentratom, ne znači ni da ćeš doživeti te godine.

Ali, pogle ovog mog zemljaka, koji nije odranjen koncentratom. :lol:

Prilozi

• van-damme-welcome-to-the-jungle.jpg
    van-damme-welcome-to-the-jungle.jpg
    67,4 KB · Pregleda: 2
Može, ali morate oboje da budete ili jako glupi i indoktrinirani, ili jako pametni i razvijeni kao ličnosti, što veoma mali procenat

To ti je kao idealan društveni sistem, može, tu je iza ćoška, ALI.. :lol: Pa su onda tu neki koji su puni rupa i nesavršeni, ali super pašu našim stokastim potrebama i odlikama
Значи, по теби је питање љубави (која је наравно основ за дуготрајну, стабилну, здраву везу/брак/породицу) - питање екстрема: или екстремне индоктринације и глупости са једне стране
или екстремне посвећености ка вишим циљевима и изузетног интелектуално-душевног развоја са друге стране?

Ау брате.

Значи, по теби је питање љубави (која је наравно основ за дуготрајну, стабилну, здраву везу/брак/породицу) - питање екстрема: или екстремне индоктринације и глупости са једне стране
или екстремне посвећености ка вишим циљевима и изузетног интелектуално-душевног развоја са друге стране?

Ау брате.

Verovatno je uzeo u obzir godine,hormone koji divljaju,nedoslednost,sto se ovog prvog tice,a ovi drugi epiteti su u slucaju da upravo gore pomenute osobine osoba prevazilazi.
Iskreno,tesko mi je da zamislim mnogo ljudi koji su za tako nesto izistinski,a ne samo formalno spremni. Cak sta vise,mogu da misle da jesu spremni,ali veoma tesko istraju.

Pominjao sam vam drugaricu koja je moje godiste,koja je zatrudnela,ostavila skolu,vencala se. Razvela se malo pre Nove godine. A govorili su da ce biti zajedno i 'obozavati se do groba'.

Back