TCL telefon

Cao svima,

Ima li neko iskustvo sa ovim modelom?
https://www.tehnomanija.rs/telefoni/smart-telefoni/tcl-t10-pro-128-gb-gray-000000000001184237

I uopste, znate li nesto o TCL-u? Da li je proverena marka, nisam bas siguran koliko mogu da im verujem?
Proveri da nije u pitanju lažna memorija vidiš da su slučajno razdvojili radnu i mem telefona u karakteristikama. Proveriš tako što uđeš u podešavanja pa vidiš koliko je slobodne mem. Neretko bude samo par gb kod tih kineza. Inače tcl pravi sve i svašta ali pošto smo mi kurton zemlja ovde se pojavljuju kojekakvi mutanti sa lažnom memorijom.
Tačnije rekao bih neko kupuje jeftine telefone i flešuje memorije pa preprodaje.

Ja sam imao od 2013 do 2017 Alcatel Idol X. Ok je bio cim sam ga nosio tolko dugo. Jedino kamera nije bila nesto. Previse davala tamne slike i na Suncu. Slikam nesto npr crveno bude neka tamna roze boja. Mislim ono brt. Sad ne znam kakvi su, ali vidim da ih po par komada kod operatera i ovako. Ne znam kakvi su azuriranjem sistema i novog Androida. Secam se da taj moj nije dobio neki KitKat , a mogao je po karakteristikama. Onda sam morao sam da se zezam s tim.

Vidi koji model hoces i proveri da li ce dobiti ako ima a11 da dobije a12 ili mozda cak a13.

Back