Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Ne vidim vezu između zaključivanja i trezvenosti.![]()
Pa i ti si se napio!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim vezu između zaključivanja i trezvenosti.![]()

Pa i ti si se napio!![]()
Ja pijem čaj (šumadijski)Ipak sam se napio!
Vidim tri Kojice kako se valjaju od smeha![]()

![]()
![]()
![]()
Ау.. не ваља.. ај попи нешто.. можда ти буде боље..![]()

tkacio:Gle Zazijavalo stvarno vidi tri case...

I to jednim okom.Ukratko šest
![]()

Pa kad pijes te sumadijskecajeve
![]()

Јаој што си ти супер гост.I to jednim okom.Ukratko šest
![]()

Јаој што си ти супер гост.
Добијеш чашу пића а наплате ти шест..![]()

Da mnogo su opasni ti čajevi![]()
Gledaj! Mogu da stojim na jednoj zadnjoj nozi i da govorim.
Šta sam hteo... A da! Problem zaključivanja i trezvenosti. Elem, alkohol razbija barijere, predrasude... Moglo bi se reći da deluje kao rastvarač za misli. Tako je. Rastvarač. I ondak misli jel mogu slobodno da se mešaju u svim proporcijama i ondak je sve moguće, a to mu dođe kao glavni rezultat mišljenja.![]()
Jok more!
Oni donesu jednu, a ja popijem šest. Sve ti je to sadržano u slbodi mišljenja.![]()

Svi ga ubedjujemo u to ali slaba vajda...![]()
Laku noc drustvo..bili stedanas...
![]()

Pa ti još ne znaš - uskoro će ti alkohol biti samo blokator, odnosno praviće ti nepremostive barijere za misaonu akrobatiku. Ne zaboravi da je alkohol podmukao i zloban. Tera na svađu i traži kavgu.Gledaj! Mogu da stojim na jednoj zadnjoj nozi i da govorim.
Šta sam hteo... A da! Problem zaključivanja i trezvenosti. Elem, alkohol razbija barijere, predrasude... Moglo bi se reći da deluje kao rastvarač za misli. Tako je. Rastvarač. I ondak misli jel mogu slobodno da se mešaju u svim proporcijama i ondak je sve moguće, a to mu dođe kao glavni rezultat mišljenja.![]()

Pa ti još ne znaš - uskoro će ti alkohol biti samo blokator, odnosno praviće ti nepremostive barijere za misaonu akrobatiku. Ne zaboravi da je alkohol podmukao i zloban. Tera na svađu i traži kavgu.
Pozdrav svima. (Bio sam na odmoru).![]()
Pa ti još ne znaš - uskoro će ti alkohol biti samo blokator, odnosno praviće ti nepremostive barijere za misaonu akrobatiku. Ne zaboravi da je alkohol podmukao i zloban. Tera na svađu i traži kavgu.
Pozdrav svima. (Bio sam na odmoru).![]()