Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak sam se napio! :eek:
Vidim tri Kojice kako se valjaju od smeha :sad2:
drink.jpg
drink.jpg
drink.jpg

Ау.. не ваља.. ај попи нешто.. можда ти буде боље..:mrgreen:

drink.jpg
drink.jpg
drink.jpg

Ау.. не ваља.. ај попи нешто.. можда ти буде боље..:mrgreen:

Auu, kakva konjska doza, pa tripla. Ni u ekran ne mož da stane. :hahaha:

Hvala, ali kao što rekoh, pijem samo čaj. :neutral:

Zapravo, ova kafana kanda više nema onu staru otmenost. Ne mož čovek da mirno istetura, a da ne zakači neku staklariju. I sve se pije iz čaša :otkacio:

Pa kad pijes te sumadijske:Dcajeve:lol:

Gledaj! Mogu da stojim na jednoj zadnjoj nozi i da govorim. :D

Šta sam hteo... A da! Problem zaključivanja i trezvenosti. Elem, alkohol razbija barijere, predrasude... Moglo bi se reći da deluje kao rastvarač za misli. Tako je. Rastvarač. I ondak misli jel mogu slobodno da se mešaju u svim proporcijama i ondak je sve moguće, a to mu dođe kao glavni rezultat mišljenja. :mrgreen:

Šta sam hteo... A da! Problem zaključivanja i trezvenosti. Elem, alkohol razbija barijere, predrasude... Moglo bi se reći da deluje kao rastvarač za misli. Tako je. Rastvarač. I ondak misli jel mogu slobodno da se mešaju u svim proporcijama i ondak je sve moguće, a to mu dođe kao glavni rezultat mišljenja. :mrgreen:

Pa da...bas i ja pricam o tom rastvaracu koji rusi barijere;)

Pa ti još ne znaš - uskoro će ti alkohol biti samo blokator, odnosno praviće ti nepremostive barijere za misaonu akrobatiku. Ne zaboravi da je alkohol podmukao i zloban. Tera na svađu i traži kavgu.

Pozdrav svima. (Bio sam na odmoru). :heart:

Dobar dan pijandurama,

nego, samo kada nema srča, razbijenih glava, tanjira, WC je isto u dobrom stanju (s obzirom na one zlokobne ljute papričice), ... samo ispražnjene i neoprane čaše, pepeljare....

... ko će da se privati metle ... :rtfm:

Pa ti još ne znaš - uskoro će ti alkohol biti samo blokator, odnosno praviće ti nepremostive barijere za misaonu akrobatiku. Ne zaboravi da je alkohol podmukao i zloban. Tera na svađu i traži kavgu.

Pozdrav svima. (Bio sam na odmoru). :heart:

Iju, crni Risto al me nagrdi! A ja baš bio pod dejstvom alkohola prešao na tvoju stranu barikade. :mrgreen:
Vidim da i nadalje insistiraš na pridavanju karakternih osobina neživim stvarima. Alkohol ne može biti podmukao ili zloban. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back