nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Jopet?
Je l' sme moderatorka da bije moderatora?![]()
pa 5 godina mature valja zaliti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jopet?

Klin se klinom izbija, a pivo se pivom ispira.![]()

ma nema sanse... popio sam litar kisele vode kad sam ustao a da nije bilo toga riknuo bi
pivo ne dolazi u obzir... do sutra uvece![]()

Jopet?
Ali kao takvu Vas ne pamtim,dobro vece!

Dobro veče, Vaša Ekselencijo.
Ah, mora da je napolju pun Mesec... pa je to uticalo na moje raspoloženje.![]()
Ne marite uvazena Damo,svakom Vasem raspolozenju uvek je ugodno odoleti.
Hvala na komplimentu. (trep-trep)
I Vas je uvek ugodno sresti.![]()

Ne marite uvazena Damo,svakom Vasem raspolozenju uvek je ugodno odoleti.

ŽIKO! JESI LI TO TI ŽIKO?
Sada si ćebe?![]()
Iju, kako se to obraćaš mom prijatelju, gospodinu Ambasadoru?
Cccc, šta će čovek pomisliti o meni... s kim se ja družim...?
Ekhm... Da izvini ekselencija, pomešao sam ga sa jednim mojim starim drugarom. Verovatno zbog rečnika. 

:???:Ekhm... Da izvini ekselencija, pomešao sam ga sa jednim mojim starim drugarom. Verovatno zbog rečnika.
Inače, imao je čitav spisak zanimanja, zavisno od potreba. Ko Arsen Lupen. Zato sam sad mislio da se pretvara da je ćebe.
Ma šta da pričam. Jednom ga tako sretnem na ulici. Vidim, ni ne liči na sebe. Ugojio se, ide sigurno, bez cvikera (a ovooolka stakla pre imao), malo kao i oćelavio, kanda i porastao tako za dlan dva. A ja:
- Di si, bre, Žiko!
A on hladno, tuđim glasom
- Oprostite, ja nisam Žika.
Šta miš ti - i ime promenio. Strava lik moj drugar Žika!![]()

A što jes, jes: "Žika" uopšte nije prikladno ime za Ambasadora. Hm... Izvukao si se, za dlaku.
Gospodin Ambasador sigurno nije taj tvoj Žika.A što jes, jes: "Žika" uopšte nije prikladno ime za Ambasadora.
Mada, s obzirom na to da taj tvoj drugar nije ličio na sebe i govorio je tuđim glasom - jesi li siguran da to nije bio Pera?
Kupi naočare, Zazijavalo. Govorim ti iz ličnog iskustva.
p.s. Jednom sam tako otišla na sastanak bez naočara. Momak me je čekao u automobilu, a ja sam sela u pogrešan auto... Šta je dalje bilo, bolje i da ne pričam.![]()
Vidiš, to mi nije palo napamet. Mada, ne znaš ti mog drugara Žiku.Vidiš, to mi nije palo napamet. Mada, ne znaš ti mog drugara Žiku.
E, a prelazak u drugi auto... Mislim da to ima veze sa hemiojom, a ne sa cvikerima![]()

Otkud znaš da ne poznajem Žiku? Mada, ovaj moj Žika se zapravo zove Živan.![]()
p.s. Ma, nije hemija nego bukvalno greška u koracima. Ne bih se žalila da je bila hemija.![]()

Pa to ti kažem! Ni tebi nije rekao pravo ime. Strava je, jel da?
Ono, fizika je teža od hemije... A ti si košarkašica?![]()

Sad si me zbunio... i više se ne sećam da li se zove Živan ili Pera. Staračka izlapelost.
p.s. Jok, plivačica u mutnom.
(mnogo volem ovog sivonju)Pre će biti da si zapalio. Ako se redovno odsustvo dobija posle zakletve, onda to nije vojska no su partizani. Ja sam u SRJ vojsci 1996. mogao da dobijem odsustvo tek posle šest meseci (koliko sada traje rok). Bruka!

Редовно одсуство, после заклетве![]()