Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na komplimentu. (trep-trep)
I Vas je uvek ugodno sresti. :D

Hvala,i sledeci put:!:

images

Iju, kako se to obraćaš mom prijatelju, gospodinu Ambasadoru?:roll:
Cccc, šta će čovek pomisliti o meni... s kim se ja družim...?

:???::rumenko: Ekhm... Da izvini ekselencija, pomešao sam ga sa jednim mojim starim drugarom. Verovatno zbog rečnika. :)
Inače, imao je čitav spisak zanimanja, zavisno od potreba. Ko Arsen Lupen. Zato sam sad mislio da se pretvara da je ćebe. :rumenko:
Ma šta da pričam. Jednom ga tako sretnem na ulici. Vidim, ni ne liči na sebe. Ugojio se, ide sigurno, bez cvikera (a ovooolka stakla pre imao), malo kao i oćelavio, kanda i porastao tako za dlan dva. A ja:
- Di si, bre, Žiko!
A on hladno, tuđim glasom
- Oprostite, ja nisam Žika.
Šta miš ti - i ime promenio. Strava lik moj drugar Žika! :D

:???::rumenko: Ekhm... Da izvini ekselencija, pomešao sam ga sa jednim mojim starim drugarom. Verovatno zbog rečnika. :)
Inače, imao je čitav spisak zanimanja, zavisno od potreba. Ko Arsen Lupen. Zato sam sad mislio da se pretvara da je ćebe. :rumenko:
Ma šta da pričam. Jednom ga tako sretnem na ulici. Vidim, ni ne liči na sebe. Ugojio se, ide sigurno, bez cvikera (a ovooolka stakla pre imao), malo kao i oćelavio, kanda i porastao tako za dlan dva. A ja:
- Di si, bre, Žiko!
A on hladno, tuđim glasom
- Oprostite, ja nisam Žika.
Šta miš ti - i ime promenio. Strava lik moj drugar Žika! :D

Hm... Izvukao si se, za dlaku. :mrgreen:
Gospodin Ambasador sigurno nije taj tvoj Žika.:cool: A što jes, jes: "Žika" uopšte nije prikladno ime za Ambasadora.
Mada, s obzirom na to da taj tvoj drugar nije ličio na sebe i govorio je tuđim glasom - jesi li siguran da to nije bio Pera?
Kupi naočare, Zazijavalo. Govorim ti iz ličnog iskustva.

p.s. Jednom sam tako otišla na sastanak bez naočara. Momak me je čekao u automobilu, a ja sam sela u pogrešan auto... Šta je dalje bilo, bolje i da ne pričam. :confused:

Hm... Izvukao si se, za dlaku. :mrgreen:
Gospodin Ambasador sigurno nije taj tvoj Žika.:cool: A što jes, jes: "Žika" uopšte nije prikladno ime za Ambasadora.
Mada, s obzirom na to da taj tvoj drugar nije ličio na sebe i govorio je tuđim glasom - jesi li siguran da to nije bio Pera?
Kupi naočare, Zazijavalo. Govorim ti iz ličnog iskustva.

p.s. Jednom sam tako otišla na sastanak bez naočara. Momak me je čekao u automobilu, a ja sam sela u pogrešan auto... Šta je dalje bilo, bolje i da ne pričam. :confused:

:hahaha: Vidiš, to mi nije palo napamet. Mada, ne znaš ti mog drugara Žiku.:D

E, a prelazak u drugi auto... Mislim da to ima veze sa hemiojom, a ne sa cvikerima :D

Pre će biti da si zapalio. Ako se redovno odsustvo dobija posle zakletve, onda to nije vojska no su partizani. Ja sam u SRJ vojsci 1996. mogao da dobijem odsustvo tek posle šest meseci (koliko sada traje rok). Bruka!

Pre će biti da si zapalio. Ako se redovno odsustvo dobija posle zakletve, onda to nije vojska no su partizani. Ja sam u SRJ vojsci 1996. mogao da dobijem odsustvo tek posle šest meseci (koliko sada traje rok). Bruka!

Па кад си правио срања :)

Btw. oбећао сам ти одговор, а то је да у војсци више нема десетара, воде нас старији водници ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back