Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na čemu, i drugi put. :cool:
Mačke terapeutski deluju na čoveka. Mada... negde se još uvek veruje da ne valja, npr, spavati u blizini mačke jer ti noću "krade" dah. :confused:

p.s. U poverenju: jesi li ovu bradu presadio (znaš ono - transplatacija sa grudi na glavu)?

Važi samo za mrtvake. Ako mačka preskoči pokojnika (koji leži nasred kuće na stolu) moglo bi se desiti da mu smota dušu. Ovo, a ne pravila higijene, dovelo je do običaja držanja mrtvaca u frižideru, počim mačke ne vole hladnoću.

Brada je original moja, a skalp je u celosti rezultat transplantacije. Zato se razlikuju nijanse i struktura. :mrgreen:

Važi samo za mrtvake. Ako mačka preskoči pokojnika (koji leži nasred kuće na stolu) moglo bi se desiti da mu smota dušu. Ovo, a ne pravila higijene, dovelo je do običaja držanja mrtvaca u frižideru, počim mačke ne vole hladnoću.

Brada je original moja, a skalp je u celosti rezultat transplantacije. Zato se razlikuju nijanse i struktura. :mrgreen:

Valjda misliš na držanje u zamrzivaču? :roll:
Mislim, u frižideru nema mesta... i nešto ne bih da razmišljam kako to izgleda spakovati mrtvaca u frižider. :eek:

Evo ti jedno mače (meni omiljena slika) :D

Adorable-Cats-Screensaver.jpg

Valjda misliš na držanje u zamrzivaču? :roll:
Mislim, u frižideru nema mesta... i nešto ne bih da razmišljam kako to izgleda spakovati mrtvaca u frižider. :eek:

Evo ti jedno mače (meni omiljena slika) :D

Ne valja da bije promaja kroz zamrzivač. Pod hitno napuniti višnjama, graškom i svinjskom polutkom.

A moje omiljeno mače zove se Godot.
vidi: http://zazijavalo.blog.hr
UPOZORENJE: materijal je politički nekorektan prema moderatorima!

Dačo, jesi li me se setio dosad? Ako nisi, računam da kod tebe više nemam veresije :D

Ne valja da bije promaja kroz zamrzivač. Pod hitno napuniti višnjama, graškom i svinjskom polutkom.

A moje omiljeno mače zove se Godot.
vidi: http://zazijavalo.blog.hr
UPOZORENJE: materijal je politički nekorektan prema moderatorima!

Dačo, jesi li me se setio dosad? Ako nisi, računam da kod tebe više nemam veresije :D

Ja jesam osnivač ove kafane ali ima više gazda tako da veresija ne zavisi od mene već od mačkice ili nordija trenutno pošto su druge dve gazdarice odsutne iz meni nepoznatih razloga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back