Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уз шта ли ће овај мој да израста, за сада је нормалних активности, ал` још је мали, има 3 године...и мислим да почињу богиње, данас сам приметила, личи ми на то....![]()
Ne mora da znači da su boginje, boginje obično idu u jesen..možda je neki osip od sunca ili alergija?
....у базенчету....журка још траје.Gde ce se buckas?
![]()

Сумњам на њих јер је његов друг имао до скора, па се видели кад му прошле, а можда је и алергија, сутра морамо код лекара.Ne mora da znači da su boginje, boginje obično idu u jesen..možda je neki osip od sunca ili alergija?

moj mlađi je imo varičele u julu na moretu...bolje da ti ne pričam..imao je samo godinu i po dana i prvi put smo išli s njim na more....

Сумњам на њих јер је његов друг имао до скора, па се видели кад му прошле, а можда је и алергија, сутра морамо код лекара.
Долази ми сестра у госте, трудница, и не би смела , ако он има богиње,,,
А и ближи се Вуков рођендан, баш безвезе ако су богиње, не можемо да правимо журку

O, Predlaku, gusaru 'stari'mnogo je lepo sto je vrelo![]()
c c c c.... kako joj je bilo?! a, kako je bilo detetu, ne pitas!Nemoj..mogu samo da zamislim kako ti je bilo......
.... 
c c c c.... kako joj je bilo?! a, kako je bilo detetu, ne pitas!....
![]()
O, Predlaku, gusaru 'stari'
Svratio na rum!![]()

c c c c.... kako joj je bilo?! a, kako je bilo detetu, ne pitas!....
![]()
..ali da se to desi baš na moru, e to se zove baksuzluk..
Evo pitam....ali da se to desi baš na moru, e to se zove baksuzluk..
![]()
pa da
samo ako je ladan
poslednjih par dana ne pijem
jedem voce
ne znam sta mi je
e, ti kad skratis....jos i da udari kisa nedelju dana

jos i da udari kisa nedelju dana

ma ćuti..davno bilo...sad se sećamo uz smeh i prepričavanje smicalica njegovih....
..ал се изљубисте, не могу да похватам ко с ким, кад, што, кога брига, ....
Одох на спавање....
Предлак, како жена, не питах?![]()

..ал се изљубисте, не могу да похватам ко с ким, кад, што, кога брига, ....
Одох на спавање....

Nema veze, bitno da zemske budu glavne i njihova zadnja...ал се изљубисте, не могу да похватам ко с ким, кад, што, кога брига, ....
Одох на спавање....