- Poruka
- 50.231
Dobro je Oto,hvala...
Evo slika Barb,moj poklon za novu tavernu
http://2.***************/_OeJpcK38V1A/S74rb6NubOI/AAAAAAAACFs/y1KuivlgihQ/s400/GreekTavernaHS-rsweb2.jpg
Suuper...

Evo, sa njom ćemo obeležiti drugu stranicu kafanice..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je Oto,hvala...
Evo slika Barb,moj poklon za novu tavernu
http://2.***************/_OeJpcK38V1A/S74rb6NubOI/AAAAAAAACFs/y1KuivlgihQ/s400/GreekTavernaHS-rsweb2.jpg

ja sam ovde - imam alibi![]()

Hmm, stvarno..
E, sve bi mogla da budem ali detektiv nikada..
Tako mi promaknu neki sitni a bitni detalji...

blago tvom muzu![]()
...Hmm, stvarno..
...moram da poradim na toj mani pod naznakom "hitno"...
Primljeni su najnoviji prekršaji (1 ukupno poena)
1. Ističe 19.07.2011. 21:09: Privatni
1. Spam
Koji je ovo C?![]()

Primljeni su najnoviji prekršaji (1 ukupno poena)
1. Ističe 19.07.2011. 21:09: Privatni
1. Spam
Koji je ovo C?![]()

Gde nam se Bea zavukla?
U separe?..![]()
...Hmm, stvarno..
...moram da poradim na toj mani pod naznakom "hitno"...

.....Milica te kaznila sa C1...gde to spamuješ crni Oto?..
![]()
a i dokonosti... napisao sam, Da li je dozvoljeno da se ima vise spam tema na jednom PDF-u ako jeste neka ovo bude spam tema
i zato sam dobio kaznu - lepo sam se ogradio, postavio sam pitanje, nisam rekao da jeste odmah spam tema 

hocu da se zalim... iz inataa i dokonosti... napisao sam, Da li je dozvoljeno da se ima vise spam tema na jednom PDF-u ako jeste neka ovo bude spam tema
i zato sam dobio kaznu - lepo sam se ogradio, postavio sam pitanje, nisam rekao da jeste odmah spam tema
![]()
Žalbe na rad moderatora upućuješ tabu?..to znaš?..![]()

ma... jel ce nju da prekore ili sta? Dobar je lik, ne bih da ispadne ona nesto... zbog moje dokonosti![]()
Ja onomad pisao s.modovima,dakle sad moram da šiljim olovku Tabu da pišem?Žalbe na rad moderatora upućuješ tabu?..to znaš?..![]()
ma... jel ce nju da prekore ili sta? Dobar je lik, ne bih da ispadne ona nesto... zbog moje dokonosti![]()
:cmog: mozda ces sad da manje vices![]()

Bea ćao
Oto...video sam tu temu![]()

Bea srećice.....

Ja onomad pisao s.modovima,dakle sad moram da šiljim olovku Tabu da pišem?
Neće se čobanica ljutiti,super je ona,samo se ti žali
Napokon,to očvršćuje moderatora da bude dosledan svim zadacima![]()

Pa nema šta da je prekore ako je pogrešila sa procenom i kaznila bez potrebe, poništiće ti kaznu..ništa strašno, dešava se..
Inače je Milica sjajna..
Milica je postupila kako je trebala - lepo pise da ne treba da se postavljaju teme koje nisu u skladu sa pdf-om, ali isto tako nigde ne pise gde se postavljaju pitanja? 
da mi se malo- vise nasmejete
![]()
![]()
![]()

..omg...
Nije njena greska... greska je administratora zbog nepotpunog pravilnika - nigde nije naznaceno da treba da se obratis Moderatoru ako imas neko pitanje kao sto sam ja sad postavioMilica je postupila kako je trebala - lepo pise da ne treba da se postavljaju teme koje nisu u skladu sa pdf-om, ali isto tako nigde ne pise gde se postavljaju pitanja?
![]()
..omg...
A ponekad me opasno nerviraju te radio emisije...![]()
![]()
znas sad![]()

Uh Oto...bilo je ranije tema, doduše na prometnijim pdf-ovima gde su korisnici mogli da postavljaju pitanja i gde je moglo da se raspravlja o tako nekim pitanjima
vezanim za pravilnik i rad foruma..ne pitaj šta je sve bilo na tim i takvim temama..veruj mi, ljudi ponekad zaista nemaju granica pa je stoga doneta odluka da se takve teme
ukinu i da se sve žalbe ili predlozi prosledjuju direktno administraciji..