gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, ljudi moji, da znate samo kakav tet ima preko pola leđa (u pitanju je leva polovina) jedan ortak mog bivšeg cimera! Fantastično urađen u Sinđelu, rađen sivom bojom, kad ga vidiš s leđa na plaži ili bazenu (meni je pokazao jedne večeri kad smo bili navareni kao stoke sve troje-više to ne radim), odmah provališ koja mu je najveća fantazija u životu... Kao i većini muškaraca koje znam dovoljno dobro, trojka! Zapravo, to su dve exxxtra zgodne ribetine predstavljene kao đavolica i anđeo usred kunilingusa.Ali to na njegovim leđima taaako dobro izgleda (inače, tip je bivši vaterpolista) da sam ja posle mesecima balavila kad se samo setim prizora. (Valjda nije forumaš.
)
mojne se pravdati
ovjdje na fprumu sve narkomani))
vrlo su mi antipatični ljudi koji imaju tetovaže. pogotovu se kad na ženskom telu naiđem na tetovažu zgrozim žestoko.
zamisli lepo drvo, zeleno, bujno i dok tako uživaš u pogledu kad ono primetiš kesu koja se zaplela u granje i onda fuj fuj fuj, i ta kesa te prosto toliko iziritira da više ne možeš uopšte da uživaš u lepoti drveta...e tako ja doživljavam tetovaže...
dok su motivi osoba koje ih stavljaju na sebe, još mizernija i odvratnija stvar....
tako da, u startu odmah precrtam bilo koju žensku osobu ako ima tetovažu, jer mi je to pouzdan pokazatelj da je 200% reč o najobičnijim glupačama....
Obozavam lepe tetovaze na muskom telu...To mi se mnogo dopada...Narocito ako je neki lav...Nacrtan....
Obozavam lepe tetovaze na muskom telu...To mi se mnogo dopada...Narocito ako je neki lav...Nacrtan....
Mora doobro da prolupam da bih se tetovirao.
Ma stvaaaarnoooo?
A kako Ti stojish sa tetovazama? Imash li nam se kojom pohvaliti?
Devojčice, ja sam sam sebe tetovirao iglom za šivenje...
Čiko, Ti se šališ? Pa to znači čeka na doradu?
Kako mozes da budes tako iskljuciv? Ja nisam veliki ljubitelja tetoviranja, ali juce sam videla jednu devojku koja je izgledala bozanstveno (doslovno kao boginja): vitka plavusa, onako sitna i zgodna, u jednostavnoj haljini (rezedo boje), bez rukava i bretela, podignuta kosa, a cela desna ruka istetovirana: sitno cvece i neki zelenis, kao da joj je cela ruka, do ramena, obrasla puzavicom u kojoj su cvetici. Prekrasno.
Pa ko ti je kriv sto si zaostao...Da si neki frajer Ti bi imao bar jednu tetovazu...![]()
Gde si Mama? Volish ove tetovirane, volish...Aaaa...Ccccc
A muz jel zna za to?![]()
fuj....
ta izgleda ne samo što je glupača nego je i mentalno pomerena osoba
ipak, najgore od svega je mala diskretna tetovažica na dupetu ili oko stomaka, neki leptirić ili tribal iznad guze, koja zbog svoje sitnoće dodatno privlači pažnju....
pitam se kako tim kreaturama ne dosadi tetovaža, kako ih ne smori i postane im odbojna, mora da je to jeziv trenutak kad shvate da su se zayebali...
fuj....
ta izgleda ne samo što je glupača nego je i mentalno pomerena osoba
.