Tatoo

...u početku ti bude milo, jer si nacrtala ono što voliš, kasnije navikneš i ne obraćaš pažnju...
...a ako te majstor zajebbe, misim ne uspe mu crtež...e onda nastaje situacija...:lol:

vec duze vreme razmisljam o maloj tetovazici zvoncice na dnu stomaka sa leve strane.
da li je glupo istetovirati zvoncicu s obzirom da je poslednjih par god svako ima?

vec duze vreme razmisljam o maloj tetovazici zvoncice na dnu stomaka sa leve strane.
da li je glupo istetovirati zvoncicu s obzirom da je poslednjih par god svako ima?

:) ja sam na jednoj devojci videla istetoviranog medu.....idejno mi je bilo bzvz ali kad sam videla, odusevilo me je.....meda sedi, pognute glave, sav cupav i nesretan......cool.....:worth:

nesto kopam po netu istetovirane reci... taman sam shvatila da se ipak nikada necu tetovirati, medjutim... nasla sam rec za sebe...
pa sam naletela na rznorazne stvarcice fino odradjene:
My%20tattoo-350.jpg

word2.jpg

89033_f520.jpg

http://2.***************/_tr5W96K6IeA/SK8KxuCK76I/AAAAAAAAAJQ/MUjYhzyDFf0/s1600/tattoo%2B2.bmp

Nisam tip zene za tetovaze , i necu se nikada tetovirati, ali obozavam kada vidim lepu tetovazu bilo da je na muskarcu ili na zeni. Na zapadu zene jedva cekaju lepo vreme da pokazu svoj tatoo i gotova da svaka ima neki, bar majusan,majusan, bilo da je mlada ili stara zena u pitanju. Nekim ljudima to fenomenalno stoji ! Ko ume da je nosi i naravno ako je dobro uradjena
Pozdrav

Tatoo… Ima ih razlicitih kvaliteta, boja, velicina, znacenja i na razlicitim delovima tela. Definitivno je umetnost, a kao u svakoj umetnosti ima i kica… pa su neke tetovaze kao ruzni grafiti, samo cine fasadu jos ruznijom, dok neki grafiti imaju smisla, kreativnost, poruku ili su sami po sebi lepi! Nemogu da imam tatoo samo da bih imao, ili jer je to sada “in” i svi zivi imaju. Mora da postoji neki jak razlog zbog koga bi do kraja zivota nosio nesto na telu…Video sam mnogo dobrih a jos vise losih tetovaza. Bar ovde gde ja zivim vecina mladih i ljudi u srednjim godinama ima tetovazu... Zavisi od obicaja, vere ili same kulturoloske svesti jedne etnicke ili drustvene zajednice. (Primer: gotovo da nemozete naci Latino-Amerikanku koja zivi u NewYork-u a da u donjem predelu ledja nema tetovazu-tako da je to postalo dosadno i izlizano). Sve u svemu- onaj ko voli nek izvoli, oni koji ne vole nemoraju, (nemoraju ni da gledaju). Svako ima svoje pravo i slobdu misli, I trebalo bi, medjusobno postovanje! Ja licno… mozda tatoo, ako budem imao jak razlog.:think:

Back