Tatoo

Kako bi izgledala slika nekog stvorenja (nije ljudskog roda, ali je slično), a da nije u boji??Je l' ima neko iskustva sa tim...ne sviđaju mi se tetovaže u boji...i da li je istina da crna vremenom postane zelena?

svaka tetovaza moze vremenom da "izbledi" tj crna postane plavicasta i zelenkasta a tetovaze u boji josh loshije.treba ih samo minimalno odrzavati i kada kompletno zaraste i necesh imati problema(mada uvek mozesh da je "popravish".znaci ako idesh na bazen/more/sunce namazi tetovazu kremom sa shto vecim zashtitnim faktorom i bicesh dobro

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Verovatno ću da napravim privremenu jer jos nisam punoljetan, a posle cemo da vidimo. ;) Inace ne volim velike tetovaze i koje se stalno vide. Volim male tetovaže koje su diskretne :) Sto se tice mog ukusa.

E da, i nerviraju me price tipa gdje ces naci intelektualca sa tetovazom i tome slicno.

Verovatno ću da napravim privremenu jer jos nisam punoljetan, a posle cemo da vidimo. ;) Inace ne volim velike tetovaze i koje se stalno vide. Volim male tetovaže koje su diskretne :) Sto se tice mog ukusa.

E da, i nerviraju me price tipa gdje ces naci intelektualca sa tetovazom i tome slicno.

:D ne brigaj....naci ces kakvog hoces.....kad im hormoni prorade, magli im se pred ocima.....

nisam neki ljubitelj tetovaza... mada mi uopste ne smetaju na tudjem telu :D
ali kad se vec ljudi odluce za to, trebalo bi malo originalniji da budu..na moru sam videla bar 10 cura sa nekakvim machkama po telu...bzvz..

Tetovirala sam se pre tri godine,dugo sam zelela i napokon uradila.I dan danas se obradujem kada je vidim,kao da se uvek po malo iznenadim sto je jos tu :lol:,volim je kao deo mene,kao nesto sto me podseca na neko divno vreme,kao jedno malo umetnicko delo koje nosim svuda sa sobom.....

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Тетоважа је некада била резервисана за различита племена... ал' време пролази. :mrgreen:

Иначе, што да не. :D

80514364.jpg

Bezveze........a najgluplji su oni tetovi kada vlasnik istripuje shatro neku misterioznost pa napise nesto na kineskom,kao samo on zna sta to znaci,kod zene na dnu ledja i kineska slova kod mushkarca na podlaktici ..........:bljak:

Bezveze........a najgluplji su oni tetovi kada vlasnik istripuje shatro neku misterioznost pa napise nesto na kineskom,kao samo on zna sta to znaci,kod zene na dnu ledja i kineska slova kod mushkarca na podlaktici ..........:bljak:

I meni je ovo smesno (:
Ajde da se bavi time, da proucava, da to za njega stvarno ima neko duboko znacenje.
Ovako su mu usput rekli sta znaci kada je otisao da se tetovira.. previse prosto :)
To je mogao i na srpskom, cirilicno..

npr.

вечни ратник

е то је лепо : )

I meni je ovo smesno (:
Ajde da se bavi time, da proucava, da to za njega stvarno ima neko duboko znacenje.
Ovako su mu usput rekli sta znaci kada je otisao da se tetovira.. previse prosto :)
To je mogao i na srpskom, cirilicno..

npr.

вечни ратник

е то је лепо : )

Eto tako,bas lepo :)

Nego hoce da ih ljudi cimaju -sta ti to znaci,pa sta ti to znaci a ondak oni da kukaju kako ih toboz svi dave,a oni to jelte ne vole :mrgreen:

Back