Tetovirao sam se kao tinejdzer. I to sam uradio sliku i prreme i sve.Slika je sa Stripoteke.Devojka sa krilima i zmija zmaj oko nje.Videli su neki drugari i odmah hteli da uradim i njima neke slike.Bilo je zanimljivo,cak sam od nekih dobio i dobru kintu u to vreme.Jednom drugaru sam urdio istu zliku,jer je hteo bas istu.Neke prostije slike ili imena sam radio rucno sa iglom,a slozenije,nabavio sam neki elektro motorcic kiji je mogao da radi na bateriju od 4,5 V,osovinu od nekadasnjih patentgrafitnih olovki za onosire uloske,grafita i u to navio dosta konca na iglu da udje knap,pa onda namotavanje malo sire da se igla ne uvlaci.kao pisaljku sam uzeo okvir od flomastera,jer je bas odgovarao po unutrasnjoj sirini.radio sa slike duze vrme,dok jednom tipu neki rodjak nije poslao original tada masinu za tetoviranje,sa vise boja.Ali sam mu pomagao oko crtanja jer nije bio neki crtac,tako da smo delililovu.Nije znao cak ni postupak kako naneti sliku na mesto tela gde je ko zeleo tetovazu.Inace je bio potreban paos papir,flomaster tamne boje i sapuniva.tako se osnovne linije prenesu sa paosa na kozu i mogu stajati vise dana a da se ne skinu.Posle sencenje slike po gledanju u sliku,slobodnom rukom.Uzivao sam u tim stvarima.