Tatoo - Novi Sad

Da li biste se tetovirali?

• Već jesam

glasova: 3 33,3%
  • Još ne, ali razmišljam o tome

glasova: 1 11,1%
  • Ne

glasova: 5 55,6%

• Ukupno glasova
    9

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.036
Od više ljudi koji ne ne žive ovde čuo sam da je Novi Sad postao poznat po modi tetoviranja i stvarno, kad pogledam oko sebe vidim sve više tetoviranih ljudi i žena. Interesuje me šta mislite o tome i da li biste nekog majstora mogli da preporučite. Kakve su cene i ostalo?

Tetovirao sam se kao tinejdzer. I to sam uradio sliku i prreme i sve.Slika je sa Stripoteke.Devojka sa krilima i zmija zmaj oko nje.Videli su neki drugari i odmah hteli da uradim i njima neke slike.Bilo je zanimljivo,cak sam od nekih dobio i dobru kintu u to vreme.Jednom drugaru sam urdio istu zliku,jer je hteo bas istu.Neke prostije slike ili imena sam radio rucno sa iglom,a slozenije,nabavio sam neki elektro motorcic kiji je mogao da radi na bateriju od 4,5 V,osovinu od nekadasnjih patentgrafitnih olovki za onosire uloske,grafita i u to navio dosta konca na iglu da udje knap,pa onda namotavanje malo sire da se igla ne uvlaci.kao pisaljku sam uzeo okvir od flomastera,jer je bas odgovarao po unutrasnjoj sirini.radio sa slike duze vrme,dok jednom tipu neki rodjak nije poslao original tada masinu za tetoviranje,sa vise boja.Ali sam mu pomagao oko crtanja jer nije bio neki crtac,tako da smo delililovu.Nije znao cak ni postupak kako naneti sliku na mesto tela gde je ko zeleo tetovazu.Inace je bio potreban paos papir,flomaster tamne boje i sapuniva.tako se osnovne linije prenesu sa paosa na kozu i mogu stajati vise dana a da se ne skinu.Posle sencenje slike po gledanju u sliku,slobodnom rukom.Uzivao sam u tim stvarima.

želeo bi vaše mišljenje o ovoj
IMG_20221012_215636.jpg

tetovaži?

zavisi gde zelis da je odradis, slika kao slika je odlicna tj meni se dopada.
ja kada bih je radio bila bi na listu noge ne bih je radio na torzu i rukama
to sin, ja nisam nešto za tetovaže.
na ruci je već pola istetovirao. napucan je klinja tako da mu je površina ruke golema.
ostaje mu još ovo oko anđela i đavola da istetovira.
u novosadskoj sajma tetovira. od lakta do šake je tetovirao vuka i sat na tvrđavi a sad do ramena spaja sa ovom.
ima li tu kraja. čuo sam da je to zavisnost.

to sin, ja nisam nešto za tetovaže.
na ruci je već pola istetovirao. napucan je klinja tako da mu je površina ruke golema.
ostaje mu još ovo oko anđela i đavola da istetovira.
u novosadskoj sajma tetovira. od lakta do šake je tetovirao vuka i sat na tvrđavi a sad do ramena spaja sa ovom.
ima li tu kraja. čuo sam da je to zavisnost.

nema kraja :D ... ortak iz Bg me je savetovao ako radis tet
smisli bar 7 slicica jer neces stati na jednoj... tako izgleda da jeste "zavisnost"

Back