mirarbi
Primećen član
- Poruka
- 801
Doktore, "okaci" ponovo onu Brkinu fotku, da svi znaju kako izgleda i otkud mu taj nadimak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovako... Nikana je jedna fina slatka mlada dama, nasa srpkinja, koju je neverovatnim spletom okolnosti, moze se reci i na prevaru, obrlatio jedan brkati domorodac sa Tasosa. Ona se nekada druzila sa nama, ali joj je patrijarhalni i ljubomorni grekos oduzeo sva sredstva komunikacije i tako joj prekinuo vezu sa maticom.
Predlazem da oformimo anketni odbor kako bi ispitali ceo slucaj i da posaljemo protestno pismo grckoj ambasadi.
Nije Brka loš, lepo momak izgleda, ima ga na jednoj slici na obali Tasosa, ne sećam se na kojoj strani, ne brini za Nikanu, doca malo preteruje...
Strašno je što je Brka tako izolovao Nikanu! :-(
Nije Brka loš, lepo momak izgleda, ima ga na jednoj slici na obali Tasosa, ne sećam se na kojoj strani, ne brini za Nikanu, doca malo preteruje...
Kao apsolutnom pocetniku u poznavanju Tasosa potrebna mi je pomoc............Odluka je vec pala za leto 2008, idemo na Tasos......
......E sad, nasa prva dilema je mesto boravka?Tu mi treba pomoc....Ono sto nama treba je neko fino mestasce , nije nam vazan nocni zivot u pravom smislu te reci , ali ipak da imas gde da odes da poijes kafu , odes na veceru, da ima setaliste.Znaci da to mesto ima nekih vecernjih sadrzaja, a opet da to ne bude preterano, tj da imas i neki svoj mir.Kakva ce biti plaza u tom mestu nije toliko vazno , idemo kolima, tako da cemo se truditi da prozujimo sto vise....
....A sta treba videti na Tasosu , obecavam da cu iscitati sve ove silne stranice, ali mi samo pomozite oko izbora mesta.....
....Jos kad bi neko predlozio i agenciju i i vilu, to bi bilo i vise nego sjajno....
![]()
Doktore, evo Nikaninog "Brke", ne kvari ženi posao, treba i ove godine da nam pomaže.
Nikana, ne zelimo da te uvredimo. Ti najbolje znas kako tvoj "Brka" izgleda. Mi pisemo sve ovo kako bismo te isprovocirali da nam se ponovo prikljucis, jer si nas izgleda zaboravila.
Da nije trudna?
Hvala mirarbi, ali stvarno.