TASOS - u reči i slici

Bas lepo izgleda Magic park. Znala sam za njega i za Aqua park, al' ne stigosmo do tamo (obilazili smo Kavalu u povratku). Prilikom neke od sledecih poseta Grckoj ga ne smem zaobici. Eto, i za taj Cosmo sam tek skoro saznala. Covek se uci dok je ziv.

:-(
dsc01732pv1.jpg

dsc01728gf3.jpg

dsc01719as9.jpg

Mirabi, neka je zdravlja-za ostalo ćemo se snaći, sledeće sezone nadoknada! Moram i ja u taj Cosmo, a hvale i Jumbo prodavnice za klince, prošli smo pored jedne - ali je vremena malo :-(

splj,
fotke su ti super.
Preko koje agencije si našao tu vilu.
I ja sam bio u Limenasu, smeštaj je bio odličan, na samoj gradskoj plaži, ali...
Uveče bi mi prijalo ipak malo više mira. Kafići na gradskoj plaži su ponekad imali izbor muzike koja baš nije uspavanka.
Limenas mi je svakako izbor za sledeću godinu (bože zdravlja i novca). Na zapadnoj strani su blizu Makrijamos, Glifoneri, Pahis, na istočnoj - Panagija, Potamia i Golden Beach a i sam Limenas mi je nekako najsimpatičniji za večernju šetnju. A i predeli kroz koje se prolazi na putu do navedenih odredišta su jako živopisni.

@ emma

Ma zezam se malo dok Brka ne nauči srpski, posle ću samo o lepotama ostrva.
Nego reče mi Nikana da si ti bila ono veče u Limenariji ispred pandurske stanice.... Izvini, nisam uopšte skontao da se radi o tebi, bio sam zauzet onim trotinetom.
Pozdrav za tebe i tvoje.

Malo slika iz Skala Potamije - moj utisak - lepo mesto za odmor, sa puno restorana, spojeno sa Golden plažom duž obale i sa puno lepih vila, u svakom slučaju ja sam prezadovoljna i mestom i svojim smeštajem, a i prijatno sam iznenađena cenama - jeftinije nego na Halkidikiju

dsc01609zj9.jpg

dsc01612mb2.jpg

dsc01616pm2.jpg

dsc01623zv6.jpg

Jedno pitanje ako neko zna:
Da li je neko bio ili video skretanje za farmu konja Pegasus između Potosa i Teologosa?
Ubili smo se tražeći je, klinci su baš imali volju da vide i jašu te ponije i magiriće, ali neka stave tablu, pa ne mogu da masiram auto po svim onim prašnjavim puteljcima između Potosa i Teologosa!
Toliko sam se iznervirala da nismo išli ni na klopu, vodila sam ih do Limenarije do kluba za sportove na vodi - Dolphin, nismo išli kod Albatrosa mada imaju bolji i veći izbor - videli smo stene o kojima je pisala ema - ali slaba uteha.... :sad:

Da li neko zna ima li trave na plazi u Skali Sotiras?????

Pricala vam ja o osama pa me ceo forum ispljuvao. Vidim da se ove godine mnogi
zale da ih je bilo poprilicno.

Mi smo ove godine bili na Halkidikiju i zaj.... se zestoko. Sledece ako bog da (a vec smo rezervisali) opet Tasos. Plaze koje imate na Halkidikiju nisu ni prici ovima sa Tasosa.
Tasos se nesvidja samo ljudima koji ga nisu obisli kolima.
Meni je on lepsi i od Krita.

Pricala vam ja o osama pa me ceo forum ispljuvao. Vidim da se ove godine mnogi
zale da ih je bilo poprilicno.

Moj zakljucak je da ih ima mnogo vise na istocnoj obali i u okolini Limenasa. Zato su nasa iskustva sa osama razlicita, jer mi koji smo pretezno odsedali na jugu i jugozapadu ostrva nismo nikada imali problema sa njima, a kamoli da ih je bilo u vodi ili u pesku na plazi i sl.

Hasek, isli smo preko Argusa i mogu ti reci da smo vrlo zadovoljni.Jedino nam se nije svidelo to sto smo kuci krenuli u 15.00h po lokalnom vremenu(znaci 14.00 po nasem)i u Beograd stigli u 04.00 sa maksimalnim tracenjem vremena usput!Smatram da nije u redu da se ljudi ostave u cik zore kada ne ide ni gradski prevoz a rano je da budis nekoga da dodje po tebe!Znaci ostaje varijanta sa taksijem,a da li se ima para za to?..

Da, nađoh posle putem upita na google-u da Argus radi tu vilu.
Mislim da će mi biti u najužem izboru za sledeću sezonu.

A što se tiče bus prevoza - baš ste poranili.
Razmatram soluciju za sledeću godinu - jugić na auto-voz do Soluna pa odatle lagano na Tasos. Prema prvim kalkulacijama dođe mi isto kao da idem busom pa tamo iznajmim rent a car, s tim što se ne kočim po bus-u nego se lepo pružim u spavaćim kolima.

Da li je neko od kolega tasomana već isprobao ovu kombinaciju?

Back