dacha_bg:Da li se karte za trajekt kupuju na trajektu ili na nekoj blagajni pre ?
Kupis na blagajni. Mozes da stanes u red i posaljes nekog da kupi karte.
A oni sto pomazu kako da se uparkiras znaju i srpski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dacha_bg:Da li se karte za trajekt kupuju na trajektu ili na nekoj blagajni pre ?
Hvala puno na odgovoru.sk bg:Vila Sirines je na drugom kraju Limenasa, blize plazi Tarsanas i dalje je od centra.Prolazila sam pored nje, o.k. izgleda i nalazi se u kraju gde su novije vile.Ima mali bazen ali ne znam kakva je unutra.Blizu nje je i argusova vila Aleksandra.
hasek:A svadbarski kupus, ima li ga negde na tom Thassosu?
mirarbi:Doktore (Barumba, Putine, Seselju, Novache...), za tebe je, s obzirom na izbor jela, pre seoski turizam u Srbiji, nego Tasos. Da razmislis, mozda, o Kobasicijadi u Turiji, Rostiljadi u Leskovcu, turi Putevi vina, Zlatnom kotlicu i slicnim manifestacijama?
Jos samo da nas pitas da li smo u super-marketima nalazili cvarke, dzigernjace, kavurme, pihtije...
Zaboravila si slaninijadu u Kacarevu...
GSM doctor:Nemaju kume ni to, ponekad se zapitam sta ti grci jedu. Ali posto su se silne srpkinje poudavale za grekose, mozda ce poceti polako da im obogacuju kuhinju. Pa kad za jedno 10 godina dodjemo na Tasos da se u taverni izodvaljujemo od pasulja pa da posle spavamo pored otvorenog prozora.
hasek:A svadbarski kupus, ima li ga negde na tom Thassosu?

mirarbi:Emma, imam oko 1.000 fotografija. Vise ni sama ne znam sta da "okacim".
Kazi konkretno koja plaza, objekat, drvo ... te zanima.
ima li na Tasosu neki zanimljiv parkic za decu ili neka staza po sumi gde mozemo voziti kolica ili ga setati