TASOS - u reči i slici

hasek:
A svadbarski kupus, ima li ga negde na tom Thassosu?

Nemaju kume ni to, ponekad se zapitam sta ti grci jedu. Ali posto su se silne srpkinje poudavale za grekose, mozda ce poceti polako da im obogacuju kuhinju. Pa kad za jedno 10 godina dodjemo na Tasos da se u taverni izodvaljujemo od pasulja pa da posle spavamo pored otvorenog prozora.

mirarbi:
Doktore (Barumba, Putine, Seselju, Novache...), za tebe je, s obzirom na izbor jela, pre seoski turizam u Srbiji, nego Tasos. Da razmislis, mozda, o Kobasicijadi u Turiji, Rostiljadi u Leskovcu, turi Putevi vina, Zlatnom kotlicu i slicnim manifestacijama?

Jos samo da nas pitas da li smo u super-marketima nalazili cvarke, dzigernjace, kavurme, pihtije...

Zaboravila si slaninijadu u Kacarevu

GSM doctor:
Nemaju kume ni to, ponekad se zapitam sta ti grci jedu. Ali posto su se silne srpkinje poudavale za grekose, mozda ce poceti polako da im obogacuju kuhinju. Pa kad za jedno 10 godina dodjemo na Tasos da se u taverni izodvaljujemo od pasulja pa da posle spavamo pored otvorenog prozora.

Da, bili bi na ceni apartmani sa što većom terasom, da može krevet da stane, zlu ne trebalo.

A uveče šetnja rivom uz zvuke dragačevskih truba iz obližnjeg kafića. A mogao bi i Brega da održi neki koncert u Panagiji. Pa sretneš na Alikiju Velju i Voju. :-D

Da li je neko bio u Potosu u onom restoranu sto drzi nikanina drugarica?
Cini mi se da sam ranije procitao da tu moze i popust da se dobije ako se pretplatis za sve dane.
Elem nas je sa sve decom svega 11. Pa bi dobro dosla informacija i o bilo kojem restoranu na jugu ostrva.
Jos 4 dana!!!

Emma, imam oko 1.000 fotografija od ove godine (uz napomenu da uglavnom nismo fotografisali plaze i predele koje smo fotografisali ranijih godina), plus oko 1.500 fotki od proslog leta i priblizno toliko od pretproslog. :lol:
Vise ni sama ne znam sta da "okacim". :confused:

Kazi konkretno koja plaza, objekat, drvo ... te zanima.

MAGIC park-kad se od Watherlanda podje ka Solunu,uskoro se nailazi na iskljucenje za Kosmos trzni centar(treba vam sati da ga obidjete),e iza njega je sagradjen veliki luna park gde se placa ulaz(odrasi 10E,deca 5E)a posle je sve besplatno unutra.Stvarno je super-svi se voze na svemu jer su i najsporiji ringispili prilagodjeni i za odrasle...dakle,ima bezbroj zezalica-panorama,razni ringispili,camac,kuca straha,lavirint,frizbi(ala sam razbila ruku,na njemu sam se vozila pre 30god.pa sada),one pruge gore-dole kao u Diznilendu samo manje,nesto slicno samo ide kroz vodu pa se malo iskvasite,kamikaze,flash dance...ludo,jedva smo naterali sebe da podjemo odatle

Evo za cas nadjoh i "prepisah"od sebe same.Ili te zanima detaljnije?

Pa u Magic parku ona nema sta da radi,a necete moci ni vi ako nema ko da je pricuva.U Waterland moze-mi smo 1998 isli prvi put tamo,najmladje dete je imalo 1,5god.Ima plitak bazen(gacice obavezne)da se dete brcka,lezaljke da odspava...imali smo srece da ljudi koji su bili sa nama nisu smeli na tobogane,pa su oni pazili dete,a muz i ja se izludovali :p

TARSANAS BEACH - na periferiji Limenasa

Cesto pominjana plaza, (cini mi se) nikad prikazana:

p8020558hy9.jpg

p8020563ua3.jpg

p8020567yi7.jpg

p8020569mg5.jpg

Back