Putujem sa muzem i cerkom od 2 godine 31.08. u vilu Tereza u Limenasu. Da li neko zna nesto vise o ovoj vili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deca su pomagala ali kad je žena videla da nisu oprali (sve) sudove posle žurki... :-o :-x onda su i komšije usred noći saznale da smo stigli
ali po njoj ume da pliva svašta. Onaj ko je bio na Psili Amosu, Alikiju, Paradiso Beach-u ili Pefkariju, pa onda došao u Jerisos će reći BLJAAAK!!! Možda bih mogao da se složim da je mesto dobro za porodice sa trčećom decom, od 3-10 godina, za koje ima dosta prostora na šetalištu pored obale, a za njih i postoji neki sadržaj u vidu luna-parka i sl.
- zaobiđite Jerisos.mirarbi:Doctore, ovo bi trebalo da je daljinomer?
Nije mi jasno kako su to merili. Kako od Limenasa do Rahonija da bude 91,3 kilometra? Jedino ako su merili skroz okolo, najduzu kruznu putanju, oko celog ostrva.
U svakom slucaju jako korisna stvarcica. HVALA !!!![]()

GSM doctor:Apartman u Scala Potamia izgradjen decembra 2006-e
Iiiiii, doktore da cujemo u cemu je caka, koliko "to" košta?
415 ojra za 10 nocenja, cetvorokrevetni je, klima uracunata u cenu i sto je najbolje od svega - gazdarica Srpkinja !
ita sa sirom), mislim od 25.08. ...Dotle će valjda izdržati bez nje ako je ne budemo imali u Blue Sky...GSM doctor:415 ojra za 10 nocenja, cetvorokrevetni je, klima uracunata u cenu i sto je najbolje od svega - gazdarica Srpkinja !
GSM doctor:Nesto ne mogu da se setim, da li ima na Tasosu vinograda, cini mi se da nisam video.... a voleo bih da probam domace lokalno vince.

GSM doctor:Agencija je www.turisttrade.co.yu , ako vam se svidja dodjite, stisnucemo se nekako...
p.s. Ovo vazi iskljucivo za dame

anna123:Vratili smo se sa Tasosa! Bilo je fenomenalno! Bili smo u Limenasu vila Ilios!Ako nekom treba neka inforrmacija, tu smo!
anna123:Vratili smo se sa Tasosa! Bilo je fenomenalno! Bili smo u Limenasu vila Ilios!Ako nekom treba neka inforrmacija, tu smo!
mirarbi:Jos tri dana i krecemo !!!
imas hidrogliser iz prinosask bg:Da li neko zna koji je najbolji nacin da se obidje Kavala sa Tasosa? Cini mi se da sa rentiranim automobilima ne moze da se ide na trajekt. Da li iz Limenasa mozda ide neko drugo prevozno sredstvo za Kavalu: npr. hidrogliser?
Hvala. Da ne znas mozda koja je cena?opelcorsa:imas hidrogliser iz prinosa
sk bg:Hvala. Da ne znas mozda koja je cena?