TASOS - u reči i slici

Marice, evo sta mi je o vili Eden napisao jedan forumas na drugom forumu:

"Bio sam prosle godine u toj vili...
Sto se urednosti i cistoce tice sve je kako treba. U okviru vile nalazi se vise objekata za smestaj. Ja sam bio u najboljem objektu i najboljoj sobi. Sreca. Obavezno trazite da vam daju smestaj u tom objektu koji je u sredini dvorista - najblizi ulici. Gazda je teski kreten, ali nemojte misliti da moze da vam upropasti letovanje. Mi smo od 9 do 16h cekali da udjemo u sobe! Sobe su prilicno male, ali sadrze sve sto je potrebno. Sve radi s tim sto na tv-u nema ni 5 kanala, a svi su Grcki. Meni nije trebao tv, ali vama mozda treba pa da znate...

Dvoriste je prelepo i ima bazen koji radi do 7 sati uvece, mada ga mi nismo koristili. Plaze u gradu su prilicno lose tako da u svakom slucaju preporucujem da uzmete motor ili kola i obilazite ostrvo svaki dan jer ima mnogo predivnih plaza! Bez vozila Thassos je nista! Od centra ste udaljeni nekih 10 min. Pesaka."

Molio bih javno sve forumase da od sada pa nadalje salju Mirarbi svoje postove na pregled pa sta ona odredi da moze da ide javno neka ide jer u suprotnom ce poceti da se svadja sama sa sobom a to nije dobro.
Koliko se ja secam Montoya je pomogla svakom ko je trazio neku pomoc od nje da budem preciznij,, ne salje svaki dan gomilu postova sa potrebnim i nepotrebnim informacijama.
(ja sam uvek za kvalitet ne za kvantitet)
Nemam razloga da bilo koga branim ali mislim da stvarno nisi(Mirarbi) upravu sto se tice Montoye,tako bese i sa Nikanom ako se nevaram,ocigledno da ti smeta kada ti se neko suprotstavi argumentima.Neznam zasto ! !
I jos nesto sto sam primetio vezano za tebe, nesto se bas i ne odusevljavas kada neko sa par postova postavi neku lepu sliku sa plazama Tasosa vec to iskljucivo radis kada to uradi neko od starih forumasa,dodvoravanje ili mi se cini ! !

Ne znam za druge, ali ja imam lepo iskustvo sa mirami, mislim kao novi forumaš,doduše nisam stavljala svoje slike iz grčke jer nisam bila na tasosu do sada, a ovo je forum o Tasosu, i toliko o tome, barem od mene.
Hajmo sada dalje, marice, navijam za tebe, pogotovu što i ja imam malog klinca (probirljivo malo stvorenjce), kad se odlučiš za smeštaj, piši...

A ti si Kimi Montoyin advokat ili sta vec?

Koristi malo pretragu, pa ces videti da je 90% njenih postova na ovoj temi u "svadjalackom" tonu i to ne samo kada se obraca meni (napadala je i moderatorku i Sladju S. ...).

Nikana je toliko srcano branila plaze u Limenariji da je i meni i ostalima izgledalo da ima interes da to radi. Kasnijim svojim delima, detaljnim informacijama, svesrdnom pomoci svima na forumu, uverila nas je da je rukovodi jedino dobronamernost, a ne interes.

Vrati se par strana unazad, pa procitaj sta je sama Nikana napisala o trenutnom stanju plaze Metalia. Dakle, ima perioda kada su te plaze onakve kakvim sam ih nazvala.
Nebitno. Ne zelim ponovo da nacinjem temu o plazama u Limenariji.

Nije istina da hvalim samo stare forumase. Vrati se koju desetinu strana unazad, pa ces videti da sam hvalila i Djoleta i Jele i Milu i Zokija i Doctora...ma sve koji su to zasluzili.

najgore je sto su skoro svi bolji aranzmani skoro prodati. Hvala vam svima na pomoci mnogo ste divni. Ko zna mozda tokom danasnjeg dana najdjem nesto. Ostala je vila Eden za 06.09 a strah me da ce tada vec voda biti hladna za mog malog Nikolicu

Uh, bre, sad mi bas krivo.

Jesi li obisla sajtove bas svih agencija koje sam ti na PP predlozila?

tasoskmsw8.gif

Doctore, ovo bi trebalo da je daljinomer?

Nije mi jasno kako su to merili. Kako od Limenasa do Rahonija da bude 91,3 kilometra? Jedino ako su merili skroz okolo, najduzu kruznu putanju, oko celog ostrva.

U svakom slucaju jako korisna stvarcica. HVALA !!! :lol:

Back