zar je moguce da nikog nema toliko? Sta bi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Jeluska. Naglas.Jeluska:Jos 17 dana - Tassos prvi put...
Još 21 dan - takodje Tasos prvi put...zahvaljujući ovom forumu.Jeluska:Jos 17 dana - Tassos prvi put...
Jos 336 dana...
Cini mi se da niko nije odgovorio na pitanje o Boleru. To je super summer club. Muzika je razlicita u zavisnosti od DJ, ali pustaju tehno i pomalo svetsku i grcku pop muziku. Atmosfera je odlicna. Vikendom smo tamo konstantno do jutra.
U Limenariji na maloj gradskoj plazi, skroz levo, pesak i spolja i u vodi. Kupala sam se tu poslednjih dana i nije lose. Mirarbi, preporucujem ti
mirarbi:Super fora !!! Svaka cast Djole i na fotkama i na dosetkama. Izmedju tebe i Doctora, mrtva trka. Ne zna se koji je duhovitiji.
Anaaaa:Da li neko zna isplati li se kupiti sim karticu u Grckoj? Idem na Tasos, nosicu svoju 063 karticu ali ne znam da li mi se mozda vise isplati da kupim tamo njihovu, jer mnogo koristim mobilni. Da li je isto kao i ovde, npr kartica 10evra sa 10 e kredita ili tako nesto...?
Takodje i meni,a na godinu pre polaska na Tasos biće mi nekih 3600 dana kako sam tamo bio poslednji put (1998 god.).Mislim da je vreme da osvežim sećanje na ovo prelepo ostrvo.djole_u2:Jos 336 dana...