Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Upravo tako!I meni je najbitnije da imam prevozno sredstvo,da lutam i nadjem ono sto meni godi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djevojkoo! Bio sam na Tasosu, Krfu, Neos Marmarasu, Pefkohoriju, Pargi, Atini, Solunu, (doduse u Atini nisam iznajmljivao skutere ali moram da se pohvalim da sam bio! 8) ) i jos mnogo kud u Grckoj, i nigde mi nisu trazili medjunarodnu dozvolu. Ne boj se, nece ni tebi, osim ako ne naletis na baksuze (kojih ima svakud).masans:da li neko ima pouzdane informacije po pitanju medjunarodne vozacke dozvole kada je rec o iznajmljivanju skutera?Svako ima neku svoju pricu,pa ne znam kome da verujem :-). Ja sam bila u grckoj, tacnije u Haniotiju pre dve godine i iznajmila sam skuter bez dozvole,cak nisam tad imala ni nasu vozacku. Sad imam nasu,ali ne bih bas da vadim medjunarodnu jer mi nasa istice u decembru,pa samim ti mi ni medj nece duze vaziti
mirarbi:Tasosovci moji, sto ste se uspavali?
Evo teme za razmisljanje. Mozda neko od vas ima dobru ideju.
U povratku sa Tasosa bismo "skoknuli" na 2, 3 dana u neko mesto na putu od Keramotija prema Solunu. Ako bas ima potrebe, skrenuli bismo sa puta levo ka Halkidikiju.
Sta mislite, koje mesto bi bilo dobro za taj produzetak letovanja (dobra plaza sa cistim morem je obavezna)?
Mozda Asprovalta (ona nam je bas usput), Jerisos, Uranopoli, Neos Marmaras, Sati...? A mozda cak i Kavala, pod uslovom da ima lepe plaze i da se moze naci pristojan i ne mnogo skup smestaj?
Cao, mene zanima vila Vana u Limenariji, je l zna neko o tome nesto? Idem tamo 08.09. pa me zanima kakva je da me mozda nesto lose ne iznenadi slucajno , Je l moguce da su sve plaze toliko lose u Limenariji? Zanima me posto je iznamljivanje skutera? I je l bio neko od vas tako van sezone npr. u septembru, da li je losije vreme slucajno? Da li su moguce cesce kise?
mirarbi:Hvala Nssimba !!!
Ne zelim vise da "miniram" temu o Tasosu, pricajuci o drugim mestima na koja bismo svratili u povratku.
Zakljucak je da me nijedno od mesta koja sam imala u vidu (Asprovalta, Stavros, Jerisos, Uranopoli, Sarti, Neos Marmaras...), na osnovu informacija pronadjenih na netu i dobijenih od drugih forumasa, nije toliko odusevilo da bih pozelela bas tamo da odem. Po svoj prilici cemo uplatiti jos 2-3 nocenja u Limenasu ili Skali Potamia. Kako god obrnes, opet Tasos. Sta mogu kad nigde ne nalazim takvu prirodu i toliko cisto more.
Imas li u opciji i mesto Vourvourou? Ja sam imala zelju ove godine da odem tamo. Kazu da je lepo i mirno mesto.
Mld:Koja je ovo plaza:::
Mld:Koja je ovo plaza:::
Ha, haaahahahahhaahahhahhaahahahahahhahahahaaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaaGSM doctor:Ali Djole, ja sam ga slikao POSLE pranja