mirarbi
Primećen član
- Poruka
- 801
Nikana, Kimi...ja moje obrisah jos juce, a kad cete vi vase?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zokiNBGD:Nikana1 molim Te da proveriš da li je izašao novi red vožnje Nea Peramos - Prinos. Ima li kakvih nagoveštaja da se od 01.07. promeni?
mirarbi:Nikana, dobro nam ponovo dosla !!!
Zar da ostavis nas pilice same toliko dana. Vidi sta smo sve preziveli u tvom odsustvu. Smrc, smrc, smrc...
mirarbi:Nikana, Kimi...ja moje obrisah jos juce, a kad cete vi vase?!
zokiNBGD:Slažem se, treba uživati i u putu, a i u pripremi za putovanje. Ponuda za opkladu, sa moje strane, može i da ostaneJa i dalje mislim to što sam napisao, tj sad kad videh šta sam napisao - nemam primjedbi, jer da sam tada znao za Nea Peramos...
![]()
Ako nastavimo da pričamo o ovome, garant će 02.07. ferry u 10:45 iz Peramosa biti pun :grin:
emma05:Nikana,
kako je ovih dana na Tasosu sto se vrucine tice? Moze li nocu da se spava?
Truba:Pre dve godine sam na Tasos isao preko Keramotija, ali nakon citanja vasih postova se kolebam da ove godine idem preko Nea Peramos. Da li neko zna koliko kosta karta za "delfina" iz tog mesta (auto, čeljad)?
mirarbi:Nikana, cujem da Grckom besne pozari i da temperature idu do 46 stepeni.
KAKVO JE STANJE NA TASOSU ???
GSM doctor:Nemoj da joj zadires u intimu :razz:

GSM doctor:Jele, jel tako da je Golden najlepsi deo Tasosa, reci im, neka cuju
mirarbi:Nikana, Kimi...ja moje obrisah jos juce, a kad cete vi vase?!
jele:Sorry doktore, ali ja vise volim ususkanije plaze, znaci uvalice. Mi se na samom Goldenu i nismo nesto kupali, vec na C. Amoduia, sto mi dodje nastavak. Moji favoriti su ona uvala iza Alikija sto sam vam poslala sliku, Notos, tzv. vetrovita uvala Alikija, ali zato i Paradiso koja je malo veca, ali mi je nekako bila super. Ne znam, ali mi je na Paradiso plazi stvarno bilo najprijatnije. Kada smo mi bili nije bilo guzve, more je bilo cisto, bilo je i talasa (sto ja obozavam).