TASOS - u reči i slici

ne znam igora... od momaka znam sasu i onog iz smedereva, ali mislim da se ne zove igor... a za autobus sam cuo proslog leta, jel nam je svima bio mali cim da kad popijemo vozimo nazad... nije prijatno, narocito kad vozis i devojku, koja, kad popije, ima obicaj da se cima i skakuce po motoru:)

Inace karte za trajekt kupujte cim stanete kolima u red, jer se ne kupuju iz kola vec se odseta do kioska i tamo kupi, a onda se iz kola samo pokaze.
ovo je informacija sa drugog foruma,interesuje me da li se karte za trajekt u svakoj luci prodaju na ovaj nacin?

Jel' neko od vas koji ste isli svojim kolima od Beograda do Tasosa uzimao prenociste negde u Makedoniji? Ukoliko jeste, molim vas da mi kazete u kom mestu ste napravili pauzu, tj. prenocili i u kom hotelu.

Pokusala sam preko Google-a da nadjem izbor od nekoliko hotela blizu granice, kao i vise informacija o njima, ali ponuda, sudeci po Internetu, bas i nije neka. Tri hotela bi mogla da dodju u obzir: hotel Park u Negotinu, hotel Jugo u Gevgeliji i hotel Istatov u Dojranu.

Da li je neko od vas odsedao u nekom od navedenih hotela? Da li je neko isao na taj granicni prelaz Dojran, kakav je put do tamo i od granice ka Solunu i da li su stvarno znatno manje guzve nego na Evzoniju?

SonjaZ:
Posto krecemo 27og jula na Tasos kolima u maloj smo dilemi. Pokusali smo na greekferries.gr da nadjemo termin iz Kavale ili Keramotija za Limenas ali nikako nismo uspeli da provalimo sta od ponudjenih gradova je na Tasosu(ako je uopste i neki na Tasosu!!!).Da li neko moze da mi kaze kolika je guzva na trajektu, iz kog grada je bolje ici ( i naravno dokle, tj. koje su luke) i da li je potrebno ranije rezervisati posto idemo kolima???

Ne treba rezervisati ranije. Kako smo zakljucili najbolje je iz Nea Peramosa za Prinos! Od subote vazi novi red voznje pa cu napisati kakav je.
Guzva nije neki problem, mada se moze desiti da ako dodjete pred sam polazak nema mesta, pa da morate da cekate naredni polazak.

E pa oci mi ispadose od citanja svih ovih stranica. I ne nadjoh nista o vili Conti u Limenasu. Molim vas ako je neko bio ili video samo me ukratko zanima jel ok i tako to. I da li ima parking posto idem kolima. E da, kako inace tamo ide sa parkiranjem? Jel nije problematicno? Inace toliko sam lepih stvari iscitala ovde... Ne mogu da docekam da stignem!

nikana1:
Mozda "ljutiti se" nije prava rec, ali nije da mi se dopala ova slicica. Montoya mi je na Krfu pa ne moze da me brani. Ona uvek kaze ono sto ja mislim.
Pozdrav.
Ali Kimi nije na Krfu...........doduse sa malim stazom na Tasosu............pa ipak
Sto ce reci ima ko da menja Montoyu(nisam siguran koliko uspesno) i zato pazi doktore sta radis,samo te gledam :roll:

E pa oci mi ispadose od citanja svih ovih stranica. I ne nadjoh nista o vili Conti u Limenasu. Molim vas ako je neko bio ili video samo me ukratko zanima jel ok i tako to. I da li ima parking posto idem kolima. E da, kako inace tamo ide sa parkiranjem? Jel nije problematicno? Inace toliko sam lepih stvari iscitala ovde... Ne mogu da docekam da stignem!

Nisam videla tu vilu osim na fotkama u Atlanticu. Mi smo od nje odustali zbog toga sto nema svoj parking. Parkiranje je na ulici, na uskom zemljanom prostoru tik uz metalnu ogradu vile. Posto je to manje prometna ulica (ulicica sa uskim kolovozom), nadam se da necete imati problema.

Inace, cini mi se da je vila sasvim OK. Imam poverenja u Atlantic. Uvek imaju dobar smestaj.

Poslednja izmena od moderatora:
Kimi no1:
Ali Kimi nije na Krfu...........doduse sa malim stazom na Tasosu............pa ipak
Sto ce reci ima ko da menja Montoyu(nisam siguran koliko uspesno) i zato pazi doktore sta radis,samo te gledam :roll:

Kimi ja sam se zezala za mali staz, cak i ne mislim da je mali. Mene je zapanjilo da neko dolazi od 95. godine na letovanje ovde. Moras da priznas da se retko srece. Dolazi 2 puta za leto...Nista drugo, samo sam se salila. Moj staz je u odnosu na njen nista. Njen muz mi prica kako je ovde bilo ranije...

nikana1:
Mozda "ljutiti se" nije prava rec, ali nije da mi se dopala ova slicica. Montoya mi je na Krfu pa ne moze da me brani. Ona uvek kaze ono sto ja mislim.
Pozdrav.

Koristim ovu priliku da ti se javno izvinim, stvarno sam preterao sa onom slikom...
Svi koji ovo citate: Nikana je mnooogo bolja riba od one sirene na predhodnoj strani!
A ti Montoya, izdala si nas nesreco, kakav bre Krf, kakva plava grobnica?!

nikana1:
Kimi ja sam se zezala za mali staz, cak i ne mislim da je mali. Mene je zapanjilo da neko dolazi od 95. godine na letovanje ovde. Moras da priznas da se retko srece. Dolazi 2 puta za leto...Nista drugo, samo sam se salila. Moj staz je u odnosu na njen nista. Njen muz mi prica kako je ovde bilo ranije...

Znam da si se zezala,pa nebih te ja branio da mislim drugacije ;)

Lord Grejstok:
Koliko mi otprilike treba para za deset dana (ja, zena i dete od 3 godina). Bez izlazaka po kafice i diskoteke.

hleb 60-70 centi, voda moze i sa cesme (6x1,5l=1,40e), mleko 1,40e, (imas UHT za 85centi),
lubenica 0,26e, feta na merenje 4,90 po kilogramu, 1kg secera 1e, Amstel 0,5l=1e...
Jeftinije je ako uzimate kackavalj, sunku, cajnu, fetu na merenje (skoro upola).
Ako idete na plazu samo i hranite se u sobi mozete proci sa malo para...
Napisi mi sta te otprilike zanima, pa cu ti reci... Mozes i na pp. Tako ces imati jasniju sliku o tome koliko ti treba za 10 dana...

Back