TASOS - u reči i slici

popito:
Da li neko zna za ove plaze i ako moze da mi kaze kakve su: Papalimani, Perasma, Gllyfoneri,Pachis,Skala Rachoni?

Ako ima neko neku slicicu :lol: bila bih veoma zahvalna.

Pogledaj na ovoj temi moj putopis, ima nekih slicica. Pahis i Glifoneri su slatke plaze ali je bilo trave kad smo mi isli. generalno na celoj toj zapadnoj obali je bilo puno trave. Mnogo su lepse plaze na jugu, pogledaj, imas sliku Notos plaze koja je cista kao suza i fenomenalna plaza, a blizu Potosa. Imas dosta mojih slika o plazama na Tasosu.

Putnica!:
Pogledaj na ovoj temi moj putopis, ima nekih slicica. Pahis i Glifoneri su slatke plaze ali je bilo trave kad smo mi isli. generalno na celoj toj zapadnoj obali je bilo puno trave. Mnogo su lepse plaze na jugu, pogledaj, imas sliku Notos plaze koja je cista kao suza i fenomenalna plaza, a blizu Potosa. Imas dosta mojih slika o plazama na Tasosu.

Ma mi idemo kolima , ali sam htela da vidim slicice :lol: ovih plaza jer sam videla da su one u okolini Limenasa, pa ako nam se ne seda u kola na duze da vidim sta nas ocekuje u blizini. :-D

Ako ti nije problem ili ako se setis da mi kazes na kojoj su strani slike ( iscitala sam ceo forum ali nisam ih zabelezila ) ili ako mozes ili neko moze da da malo opsirnije informacije.
Hvala!

Maslachak:
nikana.... nije ruzzna limenarija. taman sam se odluchila, a onda moonjakazze da je ruzzna.
el tako da nije?

Pa bre maslachak ako posle 40 ispisanih stranica poslusas moonju...Cenim njegovo misljenje naravno i mozda nije jedini koji tako misli, ali cinjenica je da je u manjini... :lol:

Kad sam vec tu da ti kazem da sam pitala drugaricu koja drzi rent-a-car (Beogradjanka inace), da krajem avgusta i pocetkom septembra sigurno mozes iznajmiti manji auto za 70e na tri dana. Mozete se dogovoriti vec sada, telefonom, dala bi ti verovatno neki popust, i jos neki evro dole ako se pozoves na mene. Oni dovoze auto ispred hotela bez obzira na to u kom ste mestu.
A mozes i sacekati pa rezervisati na licu mesta. Mozda je tako i bolje, jer moze i da vam se posreci pa da tada ne bude velika potraznja i cene budu manje nego sto biste sada ugovorili, a mogu i da budu vece. Rent-a-car menja cene cak i vise puta u toku dana. I naravno imaces priliku da obidjes i druge rent-a-cars.
Ali ono sto je tebi bitno je da za 70e moze da se iznajmi auto na tri dana.

Maslachak:
@moonja

pa jel` ti to lepo? a ja se taman odluchila za limenariju.

liči, liči, liči.......na ohrid, na recimo tursku kasabu...vranje na moru...ali minijaturno...ima borove šume, ima kafića, kafa iz fildžana...hm... ima odličan rent-a-car...može da se cenjka... to obavezno radite.... ima dobru poslastičarnicu...ali ima kanalizaciju u moretu :)) i ružne plaže, nema tu ništa od plaža..........i dole si a gore je brdo, pa tako.....eto :) al ono..ima mesara, samoposluga, pekara, piljara.........a to imaš i na miljakovcu, pa ne letuješ tamo........mislim da je to našim ljudima presudno.....

e, da da....ovo će vam sigurno pomoći......najjeftiniji na tasosu je rent-a-car u limenariji.... i mnoge druge stvari su tamo jeftinije.....

moonja:
liči, liči, liči.......na ohrid, na recimo tursku kasabu...vranje na moru...ali minijaturno...ima borove šume, ima kafića, kafa iz fildžana...hm... ima odličan rent-a-car...može da se cenjka... to obavezno radite.... ima dobru poslastičarnicu...ali ima kanalizaciju u moretu :)) i ružne plaže, nema tu ništa od plaža..........i dole si a gore je brdo, pa tako.....eto :) al ono..ima mesara, samoposluga, pekara, piljara.........a to imaš i na miljakovcu, pa ne letuješ tamo........mislim da je to našim ljudima presudno.....

e, da da....ovo će vam sigurno pomoći......najjeftiniji na tasosu je rent-a-car u limenariji.... i mnoge druge stvari su tamo jeftinije.....
...pa zar limenarija nema tu lepu plazzu na slovo m....?
i ako su potos i limenarija tako blizu, a izmedju je onaj pefkahari ili kako god, kakva je razlika dal sam u limenariji il u potosu il u pefkahariju i tako to...:)?

Back