GSM doctor gde idete na Tasos ovog leta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikana1:GSM doctor gde idete na Tasos ovog leta?
OK, za mesto sam pitala. Sto se smestaja tice slazem se s tobom da nije toliko bitno. Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji biraju extra hotele, a u njima ionako samo spavaju.GSM doctor:Verovatno Scala Potamia, jos nismo odlucili, mada mi smestaj nije toliko bitan, tu samo prespavamo, proslog leta smo "spavali" u Pefkariju.
Ja u Limenasu ni jednu ne videh...AlwaysSummerDays:Ja imam pitanjce. Tasos mi se jako dopada, ali sam čula da u sezoni stvarno ima puno pčela i osa. Da li je to tačno? Imam fobiju, pa ne bih traumatično letovanje.
Hvala unapred.
popito:Da li neko zna za ove plaze i ako moze da mi kaze kakve su: Papalimani, Perasma, Gllyfoneri,Pachis,Skala Rachoni?
Ako ima neko neku slicicubila bih veoma zahvalna.
Putnica!:Pogledaj na ovoj temi moj putopis, ima nekih slicica. Pahis i Glifoneri su slatke plaze ali je bilo trave kad smo mi isli. generalno na celoj toj zapadnoj obali je bilo puno trave. Mnogo su lepse plaze na jugu, pogledaj, imas sliku Notos plaze koja je cista kao suza i fenomenalna plaza, a blizu Potosa. Imas dosta mojih slika o plazama na Tasosu.
nssimba:Moze neko da mi kaze kakva je situacija sa komarcima na Tasosu. Cula sam da ih ima bas puno.
GSM doctor:Ko mi donese komarca sa Tasosa dacu mu 100 evrica
GSM doctor:Ko mi donese komarca sa Tasosa dacu mu 100 evrica
Maslachak:nikana.... nije ruzzna limenarija. taman sam se odluchila, a onda moonjakazze da je ruzzna.
el tako da nije?
Prihvatam Vesna i slazem seVesna Ks:Nikana je pristrasna...evo ja cu ti reci Limenarija je slatka!
Maslachak:@moonja
pa jel` ti to lepo? a ja se taman odluchila za limenariju.
...pa zar limenarija nema tu lepu plazzu na slovo m....?moonja:liči, liči, liči.......na ohrid, na recimo tursku kasabu...vranje na moru...ali minijaturno...ima borove šume, ima kafića, kafa iz fildžana...hm... ima odličan rent-a-car...može da se cenjka... to obavezno radite.... ima dobru poslastičarnicu...ali ima kanalizaciju u moretu) i ružne plaže, nema tu ništa od plaža..........i dole si a gore je brdo, pa tako.....eto
al ono..ima mesara, samoposluga, pekara, piljara.........a to imaš i na miljakovcu, pa ne letuješ tamo........mislim da je to našim ljudima presudno.....
e, da da....ovo će vam sigurno pomoći......najjeftiniji na tasosu je rent-a-car u limenariji.... i mnoge druge stvari su tamo jeftinije.....