popito
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Kakava im je praksa ako im se direktno telefonira,( hotelima)?Rabindrant:te hotelijere i agencije preskoči ... Grci vole pare u martu više nego u julu ...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakava im je praksa ako im se direktno telefonira,( hotelima)?Rabindrant:te hotelijere i agencije preskoči ... Grci vole pare u martu više nego u julu ...![]()
Rabindrant:I još malo detalja :
U tvojoj banci ćeš morati da otvoriš devizni račun (ako ga nemaš), na njemu moraš ostaviti naku siću (5-10 E) sa koga će banka prebaciti pare u GR. Obavezno uzmi swift (potvrdu o transferu novca) za svaki slučaj. Ima malo troškova oko otvaranja računa i provizije, ali sve je to daleko manje od agencijske provizije.
Što se tiče papira za vizu, isti su i kad ti vizu vadi agencija, zakazivanje funkcioniše OK, samo zovi na vreme.
Putnica!:Moram priznati da sam malo podozriva :shock: . Kako da znam da me taj Grk nece prevariti kad mu posaljem pare, moze taj apartman da izda jos nekome itd....Kad dodjem moze da mi poveca cenu....Zao mi je sto ovako razmisljam ali sve kroz sta smo prosli me je naucilo da budem vrlo oprezna.
Jesi uplacivao samo kaparu ili ceo iznos? Koliko ti je bila kapara?
Mi smo bili u vili Marian lepa je ali nista posebno- gazda je kreten,Sedna-4:Koliko ja imam iskustva,u Grckoj retko vidjate miliciju.Rezervisala sam preko Perle apartman u vili ANGEL,to je nova vila ,medjutim muci me plaza ,jer je to u blizini pristanista gde staju fery-boats.Koja je najbliza plaza i koliko je udaljena,da li neko zna.?Prosle godine smo bili u vili MarryAn koja je fenomenalna ,deklarisana kao A-kategorija -sto sigurno i jeste,ali na zalost ove godine izdaje se samo strancima.Nadam se da ovo nece biti tako los smestaj.
nssimba:Jel moze neko da mi pomogne u izboru. Dvoumim se izmedju Limenasa i Limenarije. Nebi volela da sam u nekom premalom mestu, da se smorimo, a opet ne znam kakve su plaze u Limenasu.
nssimba:Hvala na savetu. Ako je lepsi Limenas onda idemo u Limenas
draganco:Da li je neko bio u vili Mihalis u Potosu. Ima li nekih saveta za put kolima. Kakva je situacija sa auto-gasom.
herMAMA:Hvala za savet!
Inače,idemo svako svojim kolima.
Nadam se da ni mi nećemo imati problema sa saobraćajcima...
mimihumi:Ne znam da li ides kolima ili kako.. uglavnom blizu Limenasa ti je Makrijamos plaza. Pachis koja je meni omiljena, Tarzanas , u nastavku jos nekoliko plaza ali na sve uglavnom mora da se ide prevozom. (Tarzanas je blizu)
Limenarija je blizu Potosa i ostalih aktuelnih plaza o kojima je pisano i ima slika na forumu.
Ja sam se ove godine odlucila za Potos iz razloga sto su plaze blize a u Limenasui sam vec bila.
Nemas problema, jer imas autobuski prevoz oko ostva koji staje na sve glavne plaze pa tako da ti nece biti problem da stignes do njih u bilo kom mestu da si.nssimba:To nam i jeste problem sto idemo autobusom pa ne znam da li cemo moci ici na te okolne plaze.
Jel znas mozda neku dobru i ne mnogo skupu agenciju preko koje bi mogli ici.