jovanka ambroz
Početnik
- Poruka
- 8
crni, moze objasnjenje slika, tj. da imenujes plaze? lepe su...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm.... ja mislio, da smo mi ovde, kako bi preneli utiske i iskustva.... ne da se vredjamo?!
Zar su uvrede, jedini argumenti, vama i vashem predhodniku (@jovanka ambroz)?!?!
To shto neko drugachije vidi, neku destinaciju.... ne znachi da je folirant i obratno?!
Shta sam po zanimanju.... moja stvar?! Ne zelim da delim informacije o sebi, vec o destinacijama koje sam lichno upoznao.
Jedno je sigurno.... kada neshto ne valja, ne treba mi 10 dana.... sasvim je dovoljno i 10 minuta, da se uverim u 'kvalitete' te destinacije?! Ma i 10 sekundi je dovoljno za NISHTA!
Aman.... zar treba da blejim 10 dana i da zagledam, nebi li se shta pojavilo?! Shta da chinim.... da po okolnim stenama trazim hieroglife?! Pa nisam ja tamo otishao, da izigravam Shampoliona.... niti da izgradjujem Grchku, vec da uzivam u postojecem sadrzajima!
Pre nego shto se prichom, vratim na Thassos, da pojasnim zbog drugih.... Vrahos je zeshca vuko*ebina, u kojoj skoro da nema nikakvih prodavnica, niti ikakvih drugih sadrzaja! Dzaba pare.... nemash ih gde troshiti. Ko ne veruje.... neka ode, pa neka se uveri?!
- Skoro svi objekti izgradjeni na zestokoj uzbrdici, uz koju mozesh voziti jedva i PRVOM brzinom. Zestoko iscimash auto (par kilometera), da bi izashao na magistralu.... za peshice, mozete misliti kako je?! Osim ko preferira, alpinizam?!
- Pomenuh auto?!
To vazi za one, koji su dovezli svoj.... poshto rent-a-car NE POSTOJI ni u Vrahosu, ni na nekoliko desetina kilometera ukrug?!
- NE POSTOJE ni autobuske linije, tako da ko dodje tamo agencijskim busom.... zarobljen je sve vreme!
- Hotel "Ionian View" 2015.god. za 10 dana boravka mojih prijatelja (koji su bili deo grupe od preko 30 osoba), skoro da NIKADA nije imao vodu na poslednja 2 sprata!!!!
Uostalom, lichno smo se u sve ovo uverili.... jer smo im ishli u posetu, iz Parge.
Tako da.... osim stvarno lepe plaze, NEMA apsolutno nishta.... i ko se ne hrani peskom i ne pije morsku vodu.... sve dok ne izgrade i ostalu infra-strukturu.... jer osim smeshtajnih objekata, nema nichega drugo.... u Vrahosu niko nema shta da trazi?! Ono, moze da trazi, ali ce eventualno naci samo Robinzona (Krusoa) i Petka.
Eto, ja pobrojah (neke) mane.... a vi osim generalnog stava, niste naveli niti jednu prednost! Shta to ima Vrahos? Zbog chega bi neko trebao da ode tamo, osim shto je aranzman za tamo najjeftiniji?!
Thassos je vec duga pricha.
Nisam tvrdio, da ne valja nishta.... vec da nije nishta spektakularno?! Plaze, manje-vishe Ok.... ima dobrih.... ali voda je daleko loshija, nego na Jonskom i Sredozemnom moru. Drushtvene 'kvalitete' je koliko vidim, veoma lepo opisao @crnicrnja....
Sve u svemu.... za te pare, moze se ici i na bolje destinacije, nego shto je Tassos?!
Velika vecina turista, nece biti razocharana.... ali oni izbirljiviji, sigurno nece biti odushevljeni njime.... pogotovu kada ga vide, sada.... posle pozara!
To opet vazi za one, koji dodju sopstvenim autom ili iznajme rent-a-car.... sa zeljom, da malo obidju ostrvo?!
Zato i kazem.... oni koji zele da vide.... to ne vazi za onoga, ko ce presedeti 10 dana u Potosu.... a ostatak ostrvskih sadrzaja, isfilosofirati na osnovu googlanja.... tudjih pricha i fotografija?!
![]()
crni, moze objasnjenje slika, tj. da imenujes plaze? lepe su...
Ti ne da si folirant nego si iskopleksirani folirant. Da prodjes pored neke plaze kolima za 10 sec. i das ocenu iste...... To sto si los vozac nema veze sa Vrahosom. To sto je neko uplatio skromnij smestaj pa ti rekao da nije imao dva dana vodu.....ocenjujes a nisi bio tamo....
.Kako ces da potrosis pare u Vrahosu kad nisi bio tamo....
. Pre svakog putovanja valjda imas na umu sta ti je bitnije ,ogromna predivna pescana plaza gde sunce zalazi u 21.30 ili gomila radnji gde ces da kupujes....nemam pojma sta...nikad zbog toga nisam isao na more.Sa tobom sam zavrsio bilo kakvu dalju konverzaciju....
nego da upozorim one koji ce me poslusati i otici u prelepi Vrahos.Ja imam psorijazu i desilo mi se da sparovi(vrsta manje ribe) su se ponekad zaletali i grickali me po listovima ,tj ko ne zna o kakvoj se bolesti radi(kozna bolest) i skidali delove stare koze.U Beogradu se debelo placa za takvo nesto....
Nista otplivam malo dalje dok neprodje jato i to je to.Naglasavam to se desilo meni koji imam psorijazu i nikom vise.Jos jedna stvar ,Vrahos je malo letovaliste te se moze desiti da ako idete drugom p olovinom Septembra naidjete na zadvorene prodavnice.Pre polaska ako idete van sezone raspitao bi se o tome.
P.S. ..ima li pilota u avionu.....?
.Do sada sam letovao u preko 50 destinacija i nikad nisam ponovio ni jednu i zbog toga ove godine idem na Tasos jer tamo nikad nisam bio.
Daj bre choveche, na chemu si ti?!
Idi gde ti je volja.... i potrazi nekog u svojoj okolini, ako ti je do svadje?!
Otkachi se bre od mene!!!!
Ne pishem ja ovde sa tobom, niti zbog tebe?! Ja zbog takvih, ne bih ni rech napisao....
Pozivam moderatora, da obrishe poslednjih nekoliko postova.... i mojih.... i dotichnog @g. rajkovic-a!
Poslovica kaze:
"Kad umresh, nije teshko tebi.... vec ostalima?! Tako je i kad si glup!""
.Do sada sam letovao u preko 50 destinacija i nikad nisam ponovio ni jednu i zbog toga ove godine idem na Tasos jer tamo nikad nisam bio.
U Budvi imas spomenik devojci koju je pojela ajkula,pa ljudi opet idu tamo .....samo bolje komarci i pcele nego ajkula....to je moje misljenje.
Bio jednom i neponovilo se . Te godine je bilo puno vise meduza nego obicno .
Glavne priche gde god da se okrenes su bile shta i kako protiv pcela , komaraca i meduza .
Ja recimo nisam video ajkule niti video da ih neko cuo , a neshto slicno ko tebe , na zvrndave bumbare sa foruma ne obracam paznju .
Pozdarav,
da li mi neko moze reci nesto o vili Koula, vili Janis preko kompasa?
i vili Maria i Dimitris preko argusa?
Koja vila bi bila najbolji izbor?
Ako vec nisi letovao u ovom smestaju, ne vidim svrhu tvoje poruke.možda je bilo logičnije da prvo pitaš o smeštaju pa onda da ga uplaćuješ
Ako vec nisi letovao u ovom smestaju, ne vidim svrhu tvoje poruke.
Trazila sam utiske o smestaju, a ne pametovanje.