Nisam ocekivala da cu tako brzo dobiti pitanja.
Putarina se ne placa do Tasosa.
Najjeftiniji nacin da dodjete do Limenarije je da kolima dodjete do Keramotija i onda trajektom do Limenasa. Voznja trajektom traje 30 minuta i onda 30 minuta Limenas -Limenarija kolima. Trajekt kosta oko 13e. To je za auto i plus 1,5e po osobi.Od grcke granice do Limenarije kolima je potrebno 4-5 sati. Znam da je prosle godine povratna karta autobusom bila 55e. To po meni nije skupo, ukoliko agencija dobro organizuje put i ne kasni puno. Sto se tice rentiranja automobila prosle godine ste u junu mogli iznajmiti manji auto za 18e dnevno, a za 40e na tri dana. Sutra cu iskopirati cenovnik za ovu godinu i postaviti ovde.
Cene apartmana morate videti u ponudama agencija, jer cene koje oni imaju su sasvim drugacije od onih koje traze Grci ovde tj. do juna je jeftinije uplatiti apartman preko agencije nego direktno od vlasnika ovde. Dakle pogledajte dobro sta imate u ponudi, a ja vam mogu reci posle nesto o hotelu i sl. Dakle cene se formiraju u Srbiji, a ne ovde tako da ih ja ne mogu znati. U Limenariji ima nekoliko izuzetnih hotela koji su u ponudama nasih agencija. Jedan od njih je Garden hotel i misilm da je prosle godine bio u ponudi Argusa. Ne znam da li ce i ove biti. Kada su hoteli u pitanju tesko je reci koji je dobar, a koji nije jer to umnogome zavisi od potreba pojedinaca. Upoznala sam ljude koji su prezadovoljni nekim hotelom, jer je blizu plaze npr. dok drugi pljuju po njemu zbog buke i sl. Ne znam da li sam odgovorila na sva pitanja, ali u svakom slucaju imamo jos vremena do pocetka sezone pa mozemo "pretresti" ceo Tasos.
O bungalovima u Makriamosu su dosta pisali ovde tako da je mozda bolje da procitate to, jer su to ljudi koji su boravili u njima pa verovatno vise znaju o tome nego ja. Licno vise volim ovaj deo ostrva nego taj, jer su ovde mnogo lepse plaze i voda cistija.