Cantona7
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Hvala na informacijama. Sigurno dolazim tu krajem jula. Najverovatnije bas u Limenariju. Znaci ovih dana ces postaviti cenovnik rent-a-car-a za ovu godinu.Super! Interesuje me kraj jula, dakle centar sezone. U junu je verovatno jeftinije, a i mi bi iznajmili na 5-6 dana minimum. Nego me jos interesuje i jesi li cula da je neko imao problem sa rent-a-car, tipa trazili su mu da plati sto je izgreben ili nesto slicno. Zanima me i ima li neki veci supermarket i kakve su cene, npr. vode, itd... Da li je ulaz na plaze slobodan na celom ostrvu i moze li se uneti sopstveni suncobran (btw. koja je cena otprilike suncobrana tu?)...
U svakom slucaju kao sto kazes "imamo jos vremena do pocetka sezone pa mozemo "pretresti" ceo Tasos.". Ali drago mi je da ima na forumu raspolozenih ljudi za informacije.
Veliki pozdrav...
U svakom slucaju kao sto kazes "imamo jos vremena do pocetka sezone pa mozemo "pretresti" ceo Tasos.". Ali drago mi je da ima na forumu raspolozenih ljudi za informacije.
Veliki pozdrav...
).
, ali iz decijeg zdravstvenog razloga ( da ne objasnjavam) nam je preporuceno da idemo 20 dana na more.Posto smo se prosle godine opekli na meduze
:???: