dekibre
Obećava
- Poruka
- 79
Na netu nisam ni tražio nešto posebno o Gioli, a ime sam saznao iz brošure o Tasosu koju sam kupio u Limenariji i pitao sam prodavca da mi objasni put do tamo. Kada dodjem kući postaviću par slika.Putnica2006:Dekibre, hvala na detaljnom opisu.
Nego ja ne mogu na netu da pronadjem taj Giolo, da li si siguran da se tako pise. Proucila sam Tasos od A -S ali nigde nisam cula za taj Giolo dok ti nisi napisao. Ajde ako imas neki link postuj. Posto si isao sopstvenim prevozom, mozes li mi dati informaciju kad ste krenuli (da li iz BG) koliko ste cekali, koji je bio dan. Mada mi to nece puno znaciti ja treba da idem u iducu subotu a kazu da je subotom velika guzva. Znas li mozda kad je poslednji trajekt i tako jos neke korisne stvarcice ako se setis.
Hvala unapred
Što se tiče prevoza krenuo sam u 3:40 iz Kule, kroz Beograd sam prošao negde oko 6:10, morao sam češće da se zaustavljam tako da sam stajao na OMV pumpama u Lapovu i Aleksincu a potom i u Predajanama i Bujanovcu da točim gorivo. Dan kada sam krenuo bio je ponedeljak, tako da mogu da ti kažem da stvarno nije bilo gužve, možda dva automobila ispred mene. Pošto je to bio 12.06.2006 mislim da u tom periodu nije neka prevelika gužva jer je to ipak početak sezone.
Raspored polazaka za trajekt možeš pogledati na sajtu
Ferry boat
Obavezno vodite računa da kada udjete u Grčku sat se pomera sat unapred tj. ako je kod nas 10:00 onda je kod njih 11:00.
Na gore spomenutom sajtu ćeš naći veliki broj korisnih informacija.
Ako te još nešto korisno interesuje, pitaj slobodno.
Pozdrav, srećan put i lep provod.