TASOS - u reči i slici

Pozdrav svima! Na Tasosu sam bila pre tri godine i ostrvo je fenomenalno u svakom pogledu.
Nadam se da cu otici i sada u julu, ako nadjem mesta. Zanima me da li je neko bio u vili Irene u Potosu? Trenutno samo u njoj ima mesta :), a i ja sam se na vreme setila da rezervisem...

Zanima me da li je neko bio u vili Irene u Potosu? Trenutno samo u njoj ima mesta :), ..
Skroman ali solidan smeštaj u centru Potosa, malo uvučeno od magistrale, ima parking... sve je jako dobro održavano i čisto. Preporuka.

Kakvo je stanje sa trajektima? Ima li nekih svezih vesti da li strajkuju brodari?
Nema štrajkova na ovoj liniji. Postoje dve kompanije koje voze do ovog ostrva, jedna od njih (Aneth) je tzv. zatvoreno akcionarsko drušvo, u ovom slučaju akcije mogu da poseduju samo Tasoslije. Zato je vrlo mala verovatnoća da dođe do obustave prevoza, starosedeoci kažu da bi to moglo da se desi jedino ako zaposleni "totalno polude" jer i oni su svi odavde i to im je žila kucavica.

Pozdrav sa Tasosa.

Ulozite 1000 din u RAID i nema problema sa komarcima. Posteno gledano, ima ih i u Beogradu. Mislim da sam procitao da medjunarodna ne treba ako se uzima auto, ali ako te policija zaustavi ili ako napravis neki problem, onda si nadrljao bez medjunarodne. Ona se vadi bukvalno za 10 minuta i kosta oko 2000 din koliko se secam i izvadi je zbog sebe, da ne brines. Ipak se ide na odmor, ne treba i tamo biti u strahu zbog konstantnog krsenja zakona.

Ulozite 1000 din u RAID i nema problema sa komarcima. Posteno gledano, ima ih i u Beogradu. Mislim da sam procitao da medjunarodna ne treba ako se uzima auto, ali ako te policija zaustavi ili ako napravis neki problem, onda si nadrljao bez medjunarodne. Ona se vadi bukvalno za 10 minuta i kosta oko 2000 din koliko se secam i izvadi je zbog sebe, da ne brines. Ipak se ide na odmor, ne treba i tamo biti u strahu zbog konstantnog krsenja zakona.

Da znate, u pravu ste, hvala

Mislim da sam procitao da medjunarodna ne treba ako se uzima auto, ali ako te policija zaustavi ili ako napravis neki problem, onda si nadrljao bez medjunarodne. Ona se vadi bukvalno za 10 minuta i kosta oko 2000 din koliko se secam i izvadi je zbog sebe, da ne brines. Ipak se ide na odmor, ne treba i tamo biti u strahu zbog konstantnog krsenja zakona.

i vazi 3 godine i nema razmisljanja dal ce biti problema, ako me zaustave, a nemas je

Veliki je problem u nasim glavama da pobedimo sami sebe. Mislim da veliku muku prave i novinari sa tendencioznim tekstovima. Onaj Mirko Alvirovic je napravio toliku filozofiju od odlaska na more da je to strasno. Sto je najgore, plasi narod koji je poluinformisan i izaziva polu paniku. Zamislite da su moje komsije koje imaju klinca od 10 godina, isli da traze sediste posebno za njega. Mali je krupniji od majke i oni su culi u emisiji da treba sediste i odmah poleteli da ga kupe. Poenta cele price je da ako se normalno ponasate nece vas niko nigde po Evropi zaustaviti. Ako vas i zaustave Nemci, proverice papire, prvu pomoc, lance, katance, asove, lopate nece niko traziti.

Veliki je problem u nasim glavama da pobedimo sami sebe. Mislim da veliku muku prave i novinari sa tendencioznim tekstovima. Onaj Mirko Alvirovic je napravio toliku filozofiju od odlaska na more da je to strasno. Sto je najgore, plasi narod koji je poluinformisan i izaziva polu paniku. Zamislite da su moje komsije koje imaju klinca od 10 godina, isli da traze sediste posebno za njega. Mali je krupniji od majke i oni su culi u emisiji da treba sediste i odmah poleteli da ga kupe. Poenta cele price je da ako se normalno ponasate nece vas niko nigde po Evropi zaustaviti. Ako vas i zaustave Nemci, proverice papire, prvu pomoc, lance, katance, asove, lopate nece niko traziti.

upravu si ali ipak treba ispostovati osnovne stvari. mozda ja nisam pravi primer za to jel sam putovao u grcku, hrvatsku, cg, bosnu bez atesta za plin i pratece opreme, tj imao sam kutiju od prve pomoci, dizalici i jedhu sijalicu.

a alvirovic da drami to si u pravu, jos kada izlazi iz auta sa onim prslukom to mi je vrh.

Back