TASOS - u reči i slici

U pravu si.

Ti si bila u vili Edelweiss, zar ne?
Da nemaš neku sličicu sobe. Deluje mi da je lokacija ok, blizu je centra...

Sve u svemu sve je blizu :)
Do pocetka setalista imas malo, a malo vise do plaze, da pesacis.
Vila je ok, cisto je, imas sve u sobi, mislim na sudove, friz...
Najbliza je luka i to je malo bezv, ali meni je nakon tri sata sve bilo super.
Mi smo bili na drugom spratu, a imaju dve sobe koje su u prizemlju i bukvalno im se parkiras na ulaz u sobu...
Puno srece svima i da ne dobijete prizemne sobe!

Ja sam rezervisao studio u toj vili Edelweiss. Prvo sam hteo da uzmem hotel Lena, ali su mi precutali da nema frizider ni sporet u sobi. Za Edelweiss sam skontao da ne valja prizemlje, ostalo je OK.

Pa u kom hotelu ima sporet i frizider u sobi???Mozda negde ima frizidera ali to je bas retko. Mesas studio i hotel. U hotel idu ljudi koji planiraju da jedu u restoranima. Lena je OK, koliko para toliko muzike, U centru je, na par minuta od plaze, postoje frizideri ali ih deli nekoliko soba. Ukljucen je i dorucak u cenu.

Pa u kom hotelu ima sporet i frizider u sobi???Mozda negde ima frizidera ali to je bas retko. Mesas studio i hotel. U hotel idu ljudi koji planiraju da jedu u restoranima. Lena je OK, koliko para toliko muzike, U centru je, na par minuta od plaze, postoje frizideri ali ih deli nekoliko soba. Ukljucen je i dorucak u cenu.

Ja idem u studio, a sporet mi sluzi za kuvanje jutarnje kafe, a ne za spremanje rucka....

Ja idem u studio, a sporet mi sluzi za kuvanje jutarnje kafe, a ne za spremanje rucka....

To naravno, svako popije kafu ujutru, ako nema sporeta, tu je expres lonce, pa na struju, za cas se skuva kafica ;) Ja sam prosle godine bio u studiu (Zanet), u kome je bilo i frizidera i sporeta, ali smo po ceo dan bili napolju, mislim da smo samo jednom skuvali supu iz kesice i to je bilo to.

To naravno, svako popije kafu ujutru, ako nema sporeta, tu je expres lonce, pa na struju, za cas se skuva kafica ;) Ja sam prosle godine bio u studiu (Zanet), u kome je bilo i frizidera i sporeta, ali smo po ceo dan bili napolju, mislim da smo samo jednom skuvali supu iz kesice i to je bilo to.

A ne, ne. Moja jutarnja kafa bude u 14h, a ne u jutarnjim satima. Decko i ja smo od onih likova koji spavaju ceeelo pre podne, pa gustiramo lepo kafu izmedju 12-14h i posmatramo komsije koje se vracaju sa plaze....Onda palimo auto i u obilazak. Ne volim nekako da rano ranim :)

Mi smo jednom ustali u 11, kada smo do ujutru bili napolju, ovako oko 9 uglavnom, oko 10-10.30 vec na plazi pili kaficu, u Driftu ;) Rucali na plazi, dremnemo malo popodne, isto na plazi, jedno pola sata, pa opet kupanje, kuci na tusiranje pa u grad ;) Osim kada smo isli u obilazak ostrva, ali to je bilo svega 3 dana, posto smo bili bez kola, ove godine ce biti drugacije, posto idemo kolima ;)
Nama su i za Zanet svasta pricali, ali smo se mi proveli super, kao nikada do tada, more, zaljubljeni par, dobro raspolozenje i provod je zagarantovan, a smestaj nam je ionako sluzio samo da prespavamo ;)

Poslednja izmena:
Slazem se sa tim da mi sporet sem za kafu nece trebati nizasta drugo(a pitanje je da li cu i nju piti u sobi), ali frizider da nema u sobi, to nisam hteo. A Lena je neki poluhotel kako su mi objasnili u Argusu, a dorucak je slatki tako da je u vecini dana neupotrebljiv. Mada, sto ljudi, sto cudi, tek kad odem i sam se uverim mogu realno da kazem kakvo je sta. Verovatno cu u toj sobi samo prespavati, tako da me i nece interesovati ni lokacijia ni opremljenost ;)

To sam i hteo da kazem. Samo ponesite dobro raspolozenje, i sa Tasosom nema promasaja. Na svakom koraku su super restorani, kako u Limenasu, takoi u unutrasnjosti, u Panagiji, Theologosu...Ima dosta mesta na kojima se i moze jeftino jesti (na ulici, na plazi), na kojima dvoje mogu lepo jesti za 5e.

Ono sto je najbitnije, priroda i plaze su super, pogledi sa brda, iz amfiteatra iznad Limenasa, iz manastira svetog arhandjela Mihajla, ljubavni izvor u Panaginji, Mermerna plaza, Makrijamos, Aliki, Paradise, Golden beach, itd itd... Neprocenjivo ;)

:( Bas bezveze, jeste ok vila, i u centru je, ali je mislim i do 100e skuplja od svih ostalih, oko preko 300e sa prevozom zar ne??? Sta da radite...Jeste li pogledali last minute ponude??? Kao sto npr preko Rapsody travela ima Zakintos, Laganas, odlican smestaj za 149e sa prevozom??? IMa i za Tasos sigurno nesto slicno!

Pozdrav

:( Bas bezveze, jeste ok vila, i u centru je, ali je mislim i do 100e skuplja od svih ostalih, oko preko 300e sa prevozom zar ne??? Sta da radite...Jeste li pogledali last minute ponude??? Kao sto npr preko Rapsody travela ima Zakintos, Laganas, odlican smestaj za 149e sa prevozom??? IMa i za Tasos sigurno nesto slicno!

Pozdrav

Pa ovo je kao neka last minute ponuda, pošto koristimo sopstveni prevoz biće 420 za oboje. Krajnje mi je vreme da nešto rezervišem. Dok smo se uskladili sa odmorima, došao jul, a mi bez aranžmana

Ja sam platio za zenku i mene 390e za 9 noci preko Argusa za 27.07. u tu cenu je i uracunato neko cudno zdravstveno osiguranje do 10.000e. Posteno, jedva cekam da podjem. Zna li neko slucajno gde moze da se spava jeftino u Solunu? Razmisljam da prespavam u povratku

Niko da se javi ko je bio u vili Aleksandra u Limenasu... Ja jos 101k dana i krecem, ma, znam da ne moze biti lose, ako je lepo vreme, lepe plaze i more, to mi je najvaznije... nadam se da cu uspeti da pronadjem te neke jeftinije restorancice, ne kuva mi se bas u sobi u kojoj nema klime hehe.
A cula sam da u Grckoj ima jako mnogo vrstA HLEBA, mmm ja volim te razne neke razene, kukuruzne i ostalo, ima li ih u Limenasu?

forumasi...da li je neko bio u mestu skala rahoni dajte par informacija...nigde na forumu se ne spominje,putujemo 12.jula.....
pozdrav
Nisam boravio tamo samo sam obisao mesto. Malo mirno mesto bez guzve (cak sta vise prazno), ali prosle godine su nesto radili na obali pa je izgledali malo ruzno. Ako ste kolima imate lepu plazu Pahis na 4-5 km prema Limenasu i jos nekoliko njih do Limenasa. Mislim da je malo dosadno, ali ko hoce da se odmori deluje idealno.

Ja kad sam bio 12-22. jula nije bilo trave u plicaku vec je pomalo pocinjala na nekoj dubini meni do vrata (visok sam 190 cm). Ali ni to nije nista strasno to je samo po koja travcica na samom dnu.

Hahahah....pa na tu dubinu sam mislila, ali mi lakse bilo da napisem plicak. Ispade da sam visoka 3m. Hahahah.
I mi smo bili u tom terminu.
Ma ja cim vidim travu, bezim odatle, jer imam fobiju, ako je ispod mene trava

Back