Ja sam rezervisao studio u toj vili Edelweiss. Prvo sam hteo da uzmem hotel Lena, ali su mi precutali da nema frizider ni sporet u sobi. Za Edelweiss sam skontao da ne valja prizemlje, ostalo je OK.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si.
Ti si bila u vili Edelweiss, zar ne?
Da nemaš neku sličicu sobe. Deluje mi da je lokacija ok, blizu je centra...
Ja sam rezervisao studio u toj vili Edelweiss. Prvo sam hteo da uzmem hotel Lena, ali su mi precutali da nema frizider ni sporet u sobi. Za Edelweiss sam skontao da ne valja prizemlje, ostalo je OK.
Pa u kom hotelu ima sporet i frizider u sobi???Mozda negde ima frizidera ali to je bas retko. Mesas studio i hotel. U hotel idu ljudi koji planiraju da jedu u restoranima. Lena je OK, koliko para toliko muzike, U centru je, na par minuta od plaze, postoje frizideri ali ih deli nekoliko soba. Ukljucen je i dorucak u cenu.
Ja idem u studio, a sporet mi sluzi za kuvanje jutarnje kafe, a ne za spremanje rucka....
To naravno, svako popije kafu ujutru, ako nema sporeta, tu je expres lonce, pa na struju, za cas se skuva kaficaJa sam prosle godine bio u studiu (Zanet), u kome je bilo i frizidera i sporeta, ali smo po ceo dan bili napolju, mislim da smo samo jednom skuvali supu iz kesice i to je bilo to.
Bas bezveze, jeste ok vila, i u centru je, ali je mislim i do 100e skuplja od svih ostalih, oko preko 300e sa prevozom zar ne??? Sta da radite...Jeste li pogledali last minute ponude??? Kao sto npr preko Rapsody travela ima Zakintos, Laganas, odlican smestaj za 149e sa prevozom??? IMa i za Tasos sigurno nesto slicno!
Pozdrav
Nisam boravio tamo samo sam obisao mesto. Malo mirno mesto bez guzve (cak sta vise prazno), ali prosle godine su nesto radili na obali pa je izgledali malo ruzno. Ako ste kolima imate lepu plazu Pahis na 4-5 km prema Limenasu i jos nekoliko njih do Limenasa. Mislim da je malo dosadno, ali ko hoce da se odmori deluje idealno.forumasi...da li je neko bio u mestu skala rahoni dajte par informacija...nigde na forumu se ne spominje,putujemo 12.jula.....
pozdrav
Ja kad sam bio 12-22. jula nije bilo trave u plicaku vec je pomalo pocinjala na nekoj dubini meni do vrata (visok sam 190 cm). Ali ni to nije nista strasno to je samo po koja travcica na samom dnu.Na pachisu je prosle godine bilo trave bas u sasom plicaku, pa se meni nije svidelo. Meni je bilo naj, naj na paradisu!
Ja kad sam bio 12-22. jula nije bilo trave u plicaku vec je pomalo pocinjala na nekoj dubini meni do vrata (visok sam 190 cm). Ali ni to nije nista strasno to je samo po koja travcica na samom dnu.