TASOS - u reči i slici

Pa nije bas 10 centi po litri.
Razlika u ceni izmedju Makedonije i Grcke je trenutno 30-50 centi u zavisnosti od pumpi u Grckoj. Posto je ovo jedna od najskupljih onda je to oko 50 centi. Dva sipanja, jedno u odlasku i jedno u povratku (kod mene je to oko 2 x 45 litara) ukupno iznosi 45 evra sto ipak nije mala razlika bar za mene (posebno ove godine), a i za mnoge u ovoj zemlji. Bolje da te pare potrosim na nesto da obradujem svoje dete nego da ih izduvam kroz auspuh.
A ako mogu to da ustedim samo tako sto cu da naspem gorivo 20 km ranije onda cu to i da uradim.

Ma,OK ti je racunica, samo sam mislio da mi je uvek cilj da sto pre pređem granicu, jer je to već u zoru, pa mi je sav ugođaj lepši i pravo da ti kažem nisam ni obracao pažnju na cene goriva.Inače hvala na savetu,u pravu si 45 eur-a je bolje potrošiti na provod nego na auspuh.Lep pozdrav:)

Cao svima! Jos malo pa svi na more! :-) Nadam se samo da u Grckoj nece biti vreme kao sto je sada kod nas.... :-(
Decko i ja smo se ipak odlucili za Limenariju i tamo smo od 12. jula, u vili Discovery.
Da li je neko bio u toj vili i ako jeste, kakvi su utisci? Da li je neko nacuo mozda kako se ove godine krecu cene iznajmljvanja skutera od 50 kubika?
Veliki pozz svima!

Prelepa Vila,sa 2 bazena,savrsena,sve sjajno,samo malo dalje od najlepseg dela plaze(oko 800 m) u Limenariji...Pitaj slobodno sta te zanima...

Petre, posto decko i ja idemo u istu vilu, ali od 12.07., javi se kad se vratis, da nam preneses utiske. ;) Vazi? Pozz! :bye:

Pozdrav,naravno da cu vam preneti utiske po povratku.Prosle godine smo isto bili u Diskaveriju i bilo nam je fantasticno,delom zbog uslova u hotelu delom zbog ljudi koje smo upoznali u hotelu.Moja je preporuka svima koji idu na Tasos da bez kola nece doziveti ni 20% lepote ostrva,jer su pored mnogobrojnih plaza i mestasca su vrlo lepa.Pozzzzz

Poslednja izmena:
Tasos je prelep

Bio sam kraj Avgusta 2009 sa Zenom i detetom od 1.5 godine tada.

Sva mesta su lepa obisao sam celo ostrvo sa kolima.

Potos malo guzva ko voli zivlju atmosferu.
Limenas lepo mesto sa mirnim morem okruzen sumama
Pefkari lepo malo mesto 200 - 300 metara 5-6 hotela i par zgrada sa apartmanima.
Limenarija lepo malo mesto ali svaki put kad smo dolazili nesto je smrdelo dal neka riba ili sta ne znam.

Za porodice sa malom decom Limenas i Pefkari.
U Pefkariju sam bio
besplatni suncobrani
plaza sa malim kamencima
nema guzve na plazi
jeftini restorani okolo. more lepo,
morate jedino svi kupiti one papuce za kupanje 3-5 evra par. zbog kamencica

Deru u Radnjama vise se isplati jesti po restoranima.
Sve sto mislite da vam treba ponestite ako idete kolima jako su visoke cene u lokalnim radnjim.
Sa druge strane u restoranima su cene povoljnije nego u Novom Sadu.
Hotel Tasos preporucujem.

U Limenasu sam bio samo jedan dan. Bili smo na plazi ispod drveta. Plaza peskovita idealna za decu more mirno. malo vece mesto ima puno restorana.

U Pefkariju nikako u hotel Espiria. To je jedna rupa
Sa
1 maleckim sobicama
2 krevetima koje skripe
3 neljubaznim osobljem
4 odvratnom hranom

Iako je malo jeftiniji od ostlih i ima lepu bastu nemojte se zeznuti kao ja.
Pored su dva ok hotela.

Inace sem toga

Tasos je super idete na Tasos

Tasos

http://picasaweb.google.com/117383758081814089456/Tasos?feat=email#

da li je neko letovao preko argusa,mesto Potos vila Margarita?Uopsteno ako neko moze da kaze utiske o Tasosu preko Argusa.Hvala...

Caos,Mi smo bili prosle godine na Tasosu preko Argusa(dete 4,5 god,dete 9 meseci i dvoje odraslih)i prelepo nam je bilo.Argus je odradio sve kako je bilo dogovoreno,zasluzili su cistu 10!Nismo bili u vili Margarita,bili smo u vili Koula i svi su bili zadovoljni.Mogu da Ti kazem da ove godine idemo u istom periodu,u istu vilu i sa ljudima koje smo upoznali prosle godine,jer smo svi bili prezadovoljni:super:!Sto se tice Margarite,ne mogu Ti puno reci,mislim da su se neki zalili da nisu imali dovoljno sudova i da su imali jako mali prostor u sobama(u pitanju je 4-ro krevetna soba)to jedini znam.Ako Te zanima jos nesto,slobodno pitaj!U kom periodu idete u Potos?Veliki pozdrav iz Novog Sada!

Caos,Mi smo bili prosle godine na Tasosu preko Argusa(dete 4,5 god,dete 9 meseci i dvoje odraslih)i prelepo nam je bilo.Argus je odradio sve kako je bilo dogovoreno,zasluzili su cistu 10!Nismo bili u vili Margarita,bili smo u vili Koula i svi su bili zadovoljni.Mogu da Ti kazem da ove godine idemo u istom periodu,u istu vilu i sa ljudima koje smo upoznali prosle godine,jer smo svi bili prezadovoljni:super:!Sto se tice Margarite,ne mogu Ti puno reci,mislim da su se neki zalili da nisu imali dovoljno sudova i da su imali jako mali prostor u sobama(u pitanju je 4-ro krevetna soba)to jedini znam.Ako Te zanima jos nesto,slobodno pitaj!U kom periodu idete u Potos?Veliki pozdrav iz Novog Sada!

Caos,mi idemo 11 juna,yupi:super: nisu mi toliko vazne sobe,ja i devojka smo u dvokrevetnoj a prijatelji u 4krevetnoj ali ih je troje tako da mislim da ce biti mesta...:)kada vi idete?Takodje pozz iz NS-a:)

Caos,mi idemo 11 juna,yupi:super: nisu mi toliko vazne sobe,ja i devojka smo u dvokrevetnoj a prijatelji u 4krevetnoj ali ih je troje tako da mislim da ce biti mesta...:)kada vi idete?Takodje pozz iz NS-a:)

Mi idemo 22.8.,treba da preguramo celo leto,ali ko ceka taj doceka!Taman da cujemo utiske i novosti od svih Vas i onda mozemo da krenemo!Jedva cekamo!Jedino sto i nas sekira je vreme,ali valjda ce biti o.k.:bye:

upravo sam sada gledao,mogu da nadjem samo za period od 11-15 juna,i pise da ce biti toplo od 29-33 stepena,i suncano:):)Ti takodje preko argusa ili svojim prevozom?
На овом сајту > http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|GR|GR000|LIMENARIA&metric=1 можете пратити временску прогнозу за 15 дана унапред. Е сад, колико је то баш тачно, релативна је ствар, али у сваком случају даје неки увид.

Čitajući temu naišao sam na bezbroj lepih i korisnih saveta. Uplatili smo letovanje u mestu Skala Sotiras na zapadnoj obali Tasosa u vili "Panos" (period sredina jula). Da li je neko boravio u ovom mestu ili vili? Rekli su nam u agenciji "Perla" da je mesto prilično mirno. Idemo sa ćerkicom pa me interesuje da li u ovom mestu ima marketa, kakva je plaža i sl...?

upravo sam sada gledao,mogu da nadjem samo za period od 11-15 juna,i pise da ce biti toplo od 29-33 stepena,i suncano:):)Ti takodje preko argusa ili svojim prevozom?

Iz nekog licnog iskustva mogu da kazem da nam je u tom periodu uglavnom bilo lepo vreme za razliku od onih koji su u isto vreme letovali u Paraliji, cujemo se a oni kazu sta radite sada kad pada kisa a mi na plazi i nebo bez ijednog oblacka tako da sigurno cete imati lepo veme bar vam ja to zelim jer cu ove godine propustiti taj period idem tek u avgustu...pozzz i lep provod

Čitajući temu naišao sam na bezbroj lepih i korisnih saveta. Uplatili smo letovanje u mestu Skala Sotiras na zapadnoj obali Tasosa u vili "Panos" (period sredina jula). Da li je neko boravio u ovom mestu ili vili? Rekli su nam u agenciji "Perla" da je mesto prilično mirno. Idemo sa ćerkicom pa me interesuje da li u ovom mestu ima marketa, kakva je plaža i sl...?

Nije prilicno nego skroz na skroz mirno ali lepo

Back