TASOS - u reči i slici

Ova tema cini mi se nije nikada zapala na drugu stranu..
Elem,uplatismo Skalu Sotiras vila Panos..za slucaj da ima onih koji imaju iskustava vezanih za istu..

Skala Sotiras je maleno ribarsko mesto sa jednom prodavnicom, jednom mesarom, jednom pekarom i sa nekoliko restorana. Ima lepu malu peščanu plažu i šetalište uz more. To je sve. Lepo mesto za miran odmor, bez gužve.
Vila Panos je na samom mesnom trgu, odmah kraj supermarketa. Pristojno je sređena i nalazi se na 50 metara od plaže. Jedini problem nama su bili hladni i negostoljubivi vlasnici kojima smo se prvo čudili, onda smo se žalili predstavnicima agencije, pa smo na kraju digli ruke i terali inat brkatom Turčinu, kako smo zvali mrguda koji je pored Panosa vlasnik i vila Mary 1 i Mary 2 koje se nalaze u istom mestu, samo malo više uz brdo.
Dakle , ako izuzmemo te male neprijatnosti, sve je ostalo bilo u granicama očekivanog.
Tasos je lepo ostrvo, sa puno kontrasta, od blago brdovitog zapadnog dela punog maslina, pa do istočne obale na kojoj će te steći utisak kao da ste na planinskom odmoru.
Srećan put i čuvajte se "Turčina".:bye:

Како исто, кад су негде мала, а негде велика слова? ;)

Нисам била, и стварно нисам компетентна да одговорим, али се надам да неко зна.

Кад сам ја питала за кућу Лица у Пефкарију, један ми је одговорио:,,Шта сад питаш, кад си већ платила, свакако идеш тамо, па како ти буде!'' :rtfm:

И би човек у праву...:)
На крају сам била одушевљена, а иначе, већина апартмана тог ранга у Грчкој изгледа слично...

Pozdrav svima. Hvala na korisnim informacijama,pomogle su mi da saznam gotovo sve osim detalja u vezi sa vilom. Zato moram da zamolim nekog od clanova koji su bili u vili Evridiki(anna,babys,spasaa,zvoncica) ili bilo koga ko zna da mi da neke detaljnije informacije o ovoj vili,eventualno neke slicice ... Svaka korisna informacija bi mi pomogla,pliiiz.Sve sam pretrazila ali o ovoj vili se najmanje pisalo :sad2: Hvala puno jos jednom,divni ste!!!

Pozdrav svima!
U avgustu planiramo odmor na Thassos-u, (zadnji put smo ovde letovali 1995. godine), pa me interesuju Vaša iskustva sa Hotelom Stelakis Beach i istoimenom plažom! Putujemo u sopstvenoj režiji, automobilom a smeštaj bi rezervisali telefonom već ovih dana! Bila bih Vam zahvalna na bilo kakvoj informaciji?
Unapred zahvalna

Добродошлица новим члановима и одмах молба: Напишите бар још по један пост, да одобрим, јер ако није ту модератор, може се десити да дуго чекате одобрење поста.

Поздрав,тренутни модератор Путовања, Ванда :)

Hvala Vanda, baš si divna.
Već danima čitam ove postove, oči mi ispadoše da ne bih postavljala ista pitanja.
Hvala svima na iscrpnim odgovorima i detaljima.

Хвала. :)
Мислим да ће бити прича ускоро, надам се, јер ова тема живне пред пут и по повратку са летовања..
У међувремену, вреди погледати прелепе фотографије које се овде налазе..
Иако ми ове године не идемо на Тасос, заиста је то место где вреди отићи поново...

Poslednja izmena:
proslog leta sam bila u Limenariji,ali u vili TINA.uglavnom sve vile su slicne i veoma lepe,ok kupatila i kuhinjice...sve je veoma cisto i uredno...cistacica dolazi svaki dan...a Limenarija je odlican izbor za porodicno odmor,mesto je malo,nema ni jednu diskoteku vec par kafica sa muzikom,puno taverni,prelepih restorana....ima dosta stvari da se vidi i u Limenariji i na tasosu uopste,mestoje idealno za setnju....niste pogesili definitivno:heart:

Jedna korisna informacija - taxi na Tasosu je 1e za 1km.

Neko je napisao da se dvoumi izmedju Potosa i Limenarije? Meni licno je Potos najlepsi ali sve je stvar ukusa. Ako cete imati kola na ostrvu apsolutno je ne bitno gde ste smesteni. A taxi od jednog do drugog mesta je 4e tako da mozete da cirkulisete. Izmedju ta dva mesta se nalazi moja omiljena plaza Metalia

@Zvoncica_kg
Hvala puno,ne mogu da verujem da sam previdela te postove :(
Htela bih da te zamolim jos ako imas slucajno neku sliku unutrasnjosti,posto me zanima kakve su sobe i kuhinja.Takodje,da li mi treba nesto da nosim,da tamo nema-posudje ili nesto slicno.Izvini sto te davim, i hvala ti puno,puno jos jednom na korisnim informacijama.:bye:

Ja sam prosle godine letovala u Limenasu od 15juna.Vreme je bilo extra i topla voda.Medjutim smena posle nas tj. od 25 juna kazu da 4 dana nisu izasli iz apartmana jer je bilo strasno hladno.Tako da nema pravila,mozda u maju bude super a u julu kisa i hladno.

Back