TASOS - u reči i slici

Imam ponudu za hotel "Kapahi" u Pefkariju u terminu od 13.6.-23.6.2010. za 15 eura po danu/osobi, sa polupansionom i klimom. Da li je neko boravio u ovom hotelu po povoljnijoj ceni u ovom periodu, ili u nekom sličnom hotelu, sa identičnom uslugom, po povoljnijoj ceni? U obzir dolaze, znači, samo hoteli.

Imam ponudu za hotel "Kapahi" u Pefkariju u terminu od 13.6.-23.6.2010. za 15 eura po danu/osobi, sa polupansionom i klimom. Da li je neko boravio u ovom hotelu po povoljnijoj ceni u ovom periodu, ili u nekom sličnom hotelu, sa identičnom uslugom, po povoljnijoj ceni? U obzir dolaze, znači, samo hoteli.

Ove godine je regularna cena u tom terminu bila 178e, sto ce reci 17.8.
Ovo je 15% nize, mada ja mislim da si mogao i ove godine za ranu rezervaciju da dobijes 10%. tako da mi to ne deluje kao neki extra deal.
Koliko uopste treba da se uplati odmah za tu rezervaciju ?
I ja sam imao utisak da je ove godine bilo u predsezoni 20-30% manje turista i mesta je bilo gde hoces i to po ceni koji sam platio za ranu rezervaciju u februaru.

Ove godine je regularna cena u tom terminu bila 178e, sto ce reci 17.8.
Ovo je 15% nize, mada ja mislim da si mogao i ove godine za ranu rezervaciju da dobijes 10%. tako da mi to ne deluje kao neki extra deal.
Koliko uopste treba da se uplati odmah za tu rezervaciju ?
I ja sam imao utisak da je ove godine bilo u predsezoni 20-30% manje turista i mesta je bilo gde hoces i to po ceni koji sam platio za ranu rezervaciju u februaru.
Cena koju sam naveo od 15 eura je već sa 15% popusta za ranu uplatu, tako da je to,to.A Činimi se da obojica pričamo o istoj agenciji - Perli. Jako je teško predvideti šta će se dešavati kada startuje sezona 2010. Da li će i dalje ovogodišnja kriza imati uticaja ili će to samo biti prošlost.Činjenica je da se cene koriguju u zavisnosti od sezone, odnosno potražnje za smeštajem.Potpuno se slažem sa tobom da je ova sezona bila puno slabija, što je dovelo do brojnih sniženja,popusta,nižih cena, itd. Ono što mene zanima je sledeće: da li se pored ovogodišnjih popusta,slabe sezone, polupraznih smeštaja,itd mogao dobiti polupansion u hotelu "Kapahi", ili sličnom, po ceni manjoj od 15 eura? Čini mi se da, ako se kriza i nastavi, teško da će sići ispod ove cene, ili će biti jako približna ovoj.

Poslednja izmena:
Tasos :bye:

polazakizkeramotija.jpg
polazak iz keramotija

galeb.jpg
odmor na trajektu

poglednagoldenbeach.jpg
pogled na golden beach

pogledizmanastira1.jpg
plavetnilo

limenarija.jpg
limenarija

limenarija2.jpg
limenarija

skalapotamiauvece.jpg
skala potamia uvece

alikiizmogugla.jpg
aliki iz mog ugla

alikiizmogugla1.jpg
aliki iz mog ugla 2

pogledizmanastira.jpg
pogled iz manastira

Poslednja izmena:
Поздрав свим Тасовцима.Како ћете ове године на омиљено острво?Хоћете ли да резервишете место преко агенције,или ћете да идете на невиђено?Ми планирамо да кренемо у Лименарију или Потос у периоду од 2.-22.6.2010.,па ме занима да ли да идемо преко агенције,која нас је оклемпавила прошле године,или у својој режији,па да сами нађемо смештај.
Поздрав свима,видимо се на Тасосу следеће лето.

MI smo uvek odlazili u svojoj reziji kolima i odlicno prolazili. Samo smo se jednom umalo vratili sa ostrva posto smo dosli negde polovinom avgusta kad im je neki veliki praznik i kad se puno Grka uputi na produzeni vikend tamo. Jedva smo pronasli sobu da se smestimo sve sa dvoje dece u kolima. Horor. Pomogao nam jedan Grk da pronadjemo sobu. Posle smo natenane trazili apartman.

sve pčela do pčele, a i osa do ose.

"ne idite na Tasos nikako, molim Vas."

z:lol:
Онда треба да се иселим из куће, јер их у дворишту имам далеко више него што их видех на Тасосу.
Уствари, већ сам рекла, тамо сам видела једну једину осу, а ниједну пчелу!
Просто забрињавајуће, јер бих било где у Србији видела више у јулу месецу.

А искрено, пошто сам пре поласка на Тасос негде читала да има пчела и оса, бринула сам.

Pozdrav svim Tasovcima! Nova sam na forumu i puna pitanja! Pa, da pocnem polako! Imam u planu da leto 2010 provedem na Tasosu, ali jos uvek se dvoumim oko mesta tj. izmedju Potosa i Pefkarija! Po vasim opisima Pefkari je mirniji i ima lepsu plazu, ali za potrebstine moram u Potos, dok je on bucniji i ima losiju plazu, ali moze da se seta i razgleda i uvece izadje.
Mene konkretno interesuje smestaj blizu lepe i ciste plaze ( pogled na more sa balkona), cista soba sa kupatilom( da uvek ima tople vode),klimom, komarnicima,kablovskom(zbog deteta),samo mojom terasom, ne zajednickom,parkingom, da je smestaj na mirnom mestu(za popodnevni i nocni odmor).To je otprilike nesto sto mi je najbitnije za smestaj! Gledala sam u Potosu neke kuce i u razmatranju su mi par.Prva je Christin apartmani, oni mi se najvise dopadaju, imaju sve sto mi treba, samo je malo cena visa i to u odnosu na Sarti, gde sam letovala zadnjih godina u apartmanima koji takodje imaju sve sto meni treba.Druga je Ageri i Lotos apartmani.Ageri imaju dobru cenu i nisu losi na slikama, a Lotos izgledaju na slikama fenomenalno i cena im nije losa, ali im je okolina malo skucena ,da li je bucno i ne znam koliko je plaza udaljena od njih. To je za Potos, a u Pefkariju sam gledala Pefkari studios nekadasnja Elizabeth,ali jos mi nisu poslali cene.
Inace bih putovala kolima i to u periodu od kraja juna do pocetka jula.
Neka mi neko napise, ako zna nesto o svim ovim apartmanima ili je tamo boravio, kakvo je vreme u tom peridu i da li je more toplo od 23. juna, da li su tada vec guzve! Ako se jos neceg setim, pisacu!

Back