prodajem kamencice sa mermerne plaze...
sifra:1 kamencic 100din......
sifra:1 kamencic 100din......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prodajem kamencice sa mermerne plaze...
sifra:1 kamencic 100din......![]()
Хаха, кажи да имаш једно хиљаду комада, бар!![]()
Imam ponudu za hotel "Kapahi" u Pefkariju u terminu od 13.6.-23.6.2010. za 15 eura po danu/osobi, sa polupansionom i klimom. Da li je neko boravio u ovom hotelu po povoljnijoj ceni u ovom periodu, ili u nekom sličnom hotelu, sa identičnom uslugom, po povoljnijoj ceni? U obzir dolaze, znači, samo hoteli.
Cena koju sam naveo od 15 eura je već sa 15% popusta za ranu uplatu, tako da je to,to.A Činimi se da obojica pričamo o istoj agenciji - Perli. Jako je teško predvideti šta će se dešavati kada startuje sezona 2010. Da li će i dalje ovogodišnja kriza imati uticaja ili će to samo biti prošlost.Činjenica je da se cene koriguju u zavisnosti od sezone, odnosno potražnje za smeštajem.Potpuno se slažem sa tobom da je ova sezona bila puno slabija, što je dovelo do brojnih sniženja,popusta,nižih cena, itd. Ono što mene zanima je sledeće: da li se pored ovogodišnjih popusta,slabe sezone, polupraznih smeštaja,itd mogao dobiti polupansion u hotelu "Kapahi", ili sličnom, po ceni manjoj od 15 eura? Čini mi se da, ako se kriza i nastavi, teško da će sići ispod ove cene, ili će biti jako približna ovoj.Ove godine je regularna cena u tom terminu bila 178e, sto ce reci 17.8.
Ovo je 15% nize, mada ja mislim da si mogao i ove godine za ranu rezervaciju da dobijes 10%. tako da mi to ne deluje kao neki extra deal.
Koliko uopste treba da se uplati odmah za tu rezervaciju ?
I ja sam imao utisak da je ove godine bilo u predsezoni 20-30% manje turista i mesta je bilo gde hoces i to po ceni koji sam platio za ranu rezervaciju u februaru.
Tasos ima prelepe plaze. Jedino sto mi se ne dopada tamo je sto ima mnogo osa i pcela
Nije loše... šta ima kod tebe?cao kako ste/
tasos je super,jedino sto ima mnogo pcela i osa!![]()
tasos je super,jedino sto ima mnogo pcela i osa!![]()
sve pčela do pčele, a i osa do ose.
"ne idite na Tasos nikako, molim Vas."