Eloyla
Početnik
- Poruka
- 48
Evo par linkova na fb galerije sa fotkama sa tasosa.. koje nisu bas opisne kada su mesta u pitanju, ali mozda nekome bude zanimljivo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svaka cast
 Svaka cast

.. Posto sam pisala tamo o obradi fotografija u pikasi, evo jos malog dodatka u kome mozete on-line editovati vase fotografije, vrlo lepo..
 .. Posto sam pisala tamo o obradi fotografija u pikasi, evo jos malog dodatka u kome mozete on-line editovati vase fotografije, vrlo lepo.. 
 ) i idite na Aliki u * ujutru, necete se pokajati
 ) i idite na Aliki u * ujutru, necete se pokajati

Gde ste?
 Gde ste?
 pozdrav svima
 pozdrav svima 
 !
 ! 

Ja baš ne volim mnogo kada se ostavljaju fotografije u velikim količinama kroz postove, ali ove tvoje su zaista SJAJNETu smo, gledamo i preturamo po fotografijama!

thassos
 thassos .. mogla bih da pisem i neki tekst, ali fotke bolje govore.. donela sam dosta fotki sa mora.. pa eto, malo da se podeli dok ne smorim
 .. mogla bih da pisem i neki tekst, ali fotke bolje govore.. donela sam dosta fotki sa mora.. pa eto, malo da se podeli dok ne smorim  ..
 ..
...Znate li da su već počele predrezervacije za leto 2010.Mi smo rezervisali za juni,hotel Kapahi u Pefkariju.Kažu da će biti do 200e za 10 dana,sa polupansionom, za termin oko 13. juna.Cena je bez prevoza.Ko želi tačno određeni smeštaj, nema spavanja, nego pravac u agencije pa rezervisati.Znate i sami,Tasos se traži...