Eloyla
Početnik
- Poruka
- 48
Kazaviti, vrlo lepo selo, sa starim kucama koje su jako lepo odrzavane. Krovovi su od nekih kamenih ploca, a ima i novijih koje su (na zalost) pokrivene crvenim crepom.
Ovde postoji nekoliko mesta gde se sluze razna jela, ali je popularna jagnjetina. Uvece takodje vrvi od turista koji su dosli da veceraju jagnjetinu (moje misljenje je da ako idete na jagnjetinu u sred sezone tamo, ne idete gladni
).. Selo je prelepo i nisam uspela da fotografijama lepo opisem te kuce, posto imaju suvise lepih detalja. JAKO lepa arhitektura...
Ovde postoji nekoliko mesta gde se sluze razna jela, ali je popularna jagnjetina. Uvece takodje vrvi od turista koji su dosli da veceraju jagnjetinu (moje misljenje je da ako idete na jagnjetinu u sred sezone tamo, ne idete gladni
).. Selo je prelepo i nisam uspela da fotografijama lepo opisem te kuce, posto imaju suvise lepih detalja. JAKO lepa arhitektura...
).. Previse je guzve, plaze nisu toliko velike da bi primile toliko posetilaca. Govorim o pescanim plazama, lakim za ulaz u vodu. Ima dosta uvaliCA koje su lepe, ali morate malo da se pomucite oko ulaza.. idealno bi bilo da se umesto kola tamo iznajmi brodic... Dakle, bukvalno ljudi preko ljudi, poplocane plaze lezaljkama.. To, cini mi se, niko nije spomenuo.. Pored Halkidikija, ovo je najlaksa destinacija za odlazak kolima, pa se zaista to vrlo dobro i oseti kada ste tamo. Ima najvise Grka sa kopna. Do pustijih plaza, kao do ove sto sam okacila fotke iznad, posle SM, mora da vam neko da objasnjenje kako se dolazi seoskim putem, i sve je tako nekako - neces sam naci ako ti neko ne kaze (za iole bolje stvari, ili ako ne dangubis tako sto ces provaljivati sam puteve ka moru)..

...nije lep kao tvoj, ali i oprema mi je, pretpostavljam, slabija od tvoje