Vratila sam se 21 sa Tasosa i nikako da stignem da napisem svoje utiske.Neko me je pitao za hotel Alexandra beach mogu da kazem da je hotel i vise nego super.Uzivacete sigurno,to je jedan prelepi kompleks a pogled se terase hotela na kojoj se nalaze kafic i bazeni ostavlja bez daha.Sobe su velike, sobarica dolazi svaki dan mi smo bili u prizemlju.Hrana je prica za sebe.Svedski sto je raznovrsan i kvalitetan ma nema sta nema nekoliko vrsta mesa, spageta, ribe ,kuvanih jela, 10 vrsta salata,10 vrsta torti, voce, zaista sve cista desetka.Jedina mana hotela je plaza jer je ulazak u vodu otezan zbog stena koje su u vodi ali to nama nije bio problem jer smo i ovako hteli da obilazimo plaze a kad nam se nije islo nigde bili smo na bazenu koji je super.Ako se od hotelske plaze prodje samo 100 m desno ispred kampa ulazak u vodu je super kao sto je rekla Vesna ks.Prednost hotela je i to sto je udaljen 5 min peske od centra Potosa koji je malo ali bas slatko i zivo mesto i koji mi se dopao a udaljen je i 5 min kolima od Limenarije koja je uvece isto lepa za setnju.O utiscima o samom Tasosu cu pisati veceras ili sutra jer sad ne mogu da stignem ali mi se Tasos svideo.Jos samo jedan savet za one koji idu u Limenariju,Pefkari ,Potos i okolna mesta.Uhvatite trajekt u mestu koje se zove Nea Peramos i koje se nalazi pre Kavale i udaljeno je od Soluna 149 km odatle se trajektom putuje 1 sat i 5 min i dolazi se u mesto Skala Prinos .Tako se stedi oko 100 km voznje i mnogo je krace i bolje, trajekt nas je kostao 14e skuplje ali vredi.Kad smo dolazili na Tasos isli smo iz Keramotija a vratili smo se ovako. Jedino sto trajekti ne idu tako cesto ali koga zanima red neka pita ja cu napisati.Toliko za sada pisacu jos i jos jednom hvala svima koji su mi svojim opisima mnogo pomogli.