Da li je mozda neko svracao u Kavalu i kako je tamo za neki shoping.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo malo razmene iskustava o dotičnoj Jeleni, koja je i prošle godine bila predstavnik agencije Argus Tours na Tasosu! Jedan naš forumaš "demol" vrlo je detaljno i slikovito opisao kako se proveo prošle godine na Tasosu preko Argusa i kako se dotična Jelena ophodila prema njima! Vidi se da je više vremena provodila na plaži i po kafićima koketirajući sa Grcima (a tako je izgleda i ove godine!), nego što je našim ljudima izlazila u susret! Iz tog razloga (a pošto sam i ja išao preko iste agencije) trudio sam se da je maksimalno izbegavam, tako da mi ni na kraj pameti nije padalo da mi ona organizuje neki od izleta! Za razliku od nekih drugih predstavnika, ona nije uopšte vredna pomena, tako da ne vidim odakle toliko oduševljenje istom!Jao,ljudi moji Tasos je njalepse mesto na svetu!!!!!!!!ja idem i sledece godine,htela sa u avgustu opet ali nema mesta preko arus-tursa,a ja drugom agencijom ne idem.....Imaju ubedljivo najboljeg vodica-Jelenu.....uzivala sam blago receno...bila sam u Limenarii u kuci Kiparisou....divno je....Krastarenje mi je bilo najlepse....Ako je jos neko bio preko argusa neka kucka...da malo razmmenjujemo iskustav,o Jeleni,o baru Istos...neke slicice....aj u zdravlje.....
Ja sam se sad vratio sa Tasosa.Ako neko ima nekih pitanja,pitajte jer smo obisli veci deo ostrva!!!
Pa evo malo razmene iskustava o dotičnoj Jeleni, koja je i prošle godine bila predstavnik agencije Argus Tours na Tasosu! Jedan naš forumaš "demol" vrlo je detaljno i slikovito opisao kako se proveo prošle godine na Tasosu preko Argusa i kako se dotična Jelena ophodila prema njima! Vidi se da je više vremena provodila na plaži i po kafićima koketirajući sa Grcima (a tako je izgleda i ove godine!), nego što je našim ljudima izlazila u susret! Iz tog razloga (a pošto sam i ja išao preko iste agencije) trudio sam se da je maksimalno izbegavam, tako da mi ni na kraj pameti nije padalo da mi ona organizuje neki od izleta! Za razliku od nekih drugih predstavnika, ona nije uopšte vredna pomena, tako da ne vidim odakle toliko oduševljenje istom!
S'obzirom koliko si ti izreklamirala Argus i pomenutu personu i u drugim postovima, stvarno bi mogli da ti izađu u susret i pošalju te i u avgustu na Tasos, kao njihovu "promoterku"! Bolje bi bilo da si okačila neku sliku vile Kiparisou u koju si bila smeštena i dala kratak opis iste, jer koliko se sećam, neki su se interesovali za nju, i bilo bi od mnogo veće koristi, nego što tu padaš u trans oduševljavajući se Jelenom!
J.J. evo odgovora....U svakoj prodavnici ima pelena i ostalih stvarcica za bebe...jesu malo skuplja nego u bg-u....mkleko je jakoooo skupo to vredi vuci odavde...pakovanje onih dugotrajnih i ostalo....u principu sve so ima ovde ima i tamo....cene se malo razlikuju....otprilike...tu su........
Cao ljudi, treba da idem sa porodicom u vilu efes garden u limenasu pocetkom avgusta, pa me zanima da li neko moze da mi kaze nesto o toj vili, gde se nalazi, koliko treba da se stigne do plaze i naravno kakav je smestaj...
ZokiNBGD je dao sledeću informaciju što se tiče trajekta iz Nea Peramosa:da li je neko koristio trajekt iz Nea Peramosa do Prinosa. Koliko puta dnevno ide i kada...
Ti i tvoji drugari ćete na Tasosu možda i naći slobodne devojke, ali ludi noćni život, provod i gužve po diskotekama i barovima... e toga na Tasosu baš i nema!... Mene sa druge strane interesuje dinamican "urbani" letnji odmor za grupu drugara, sto bi se reklo velika mesta, dosta nocnog zivota, puno ljudi, slobodnih devojaka itd. Nekako ne mogu da se otmem utisku da je Tasos susta suprotnost tome, tj.mirno mesto za odmor i uzivanje u prirodi.
krajem avgusta idem s muzem i bebcem(godinu dana) u Potos,Sirenas hotel ili apartmani sta li je.Agencija je Magic.Ima li iskustava i kakva su?
CMOKA,boze stvarno si pala sa marsa.TASOS JE PRELEP.
tI MAJKE MI NISI NORMALNA.DA BOGDA TE POGODIO GROM!!!!