tarzan i dzejn

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj tako Divka brate, ko okreće palac na dole, pa devedeset i više posto estrade je podržava i teši, toliku podršku na ovim prostorima je jedino Hitler imao među folksdojčerima... :lol: Znači biće tu još ihahaj rendanja ribe...

e daco, daco, na temi o muskarcima od prve do poslednje stranice insistiras na uvazavanju i nesrozavanju, a ovde ti u svakom postu dominira rendanje
kakvi su to dvostruki arsini?

Možda se tako čini, ali ja Karleušu uopšte ne merim aršinom, ona je deo estrade, a takvi malo toga imaju zajedničkog sa običnim ljudima, aršine čuvam za ljude, a ne za estradni talog. Dakle ona je zahvalna jedino za sprdnju. :)

Možda se tako čini, ali ja Karleušu uopšte ne merim aršinom, ona je deo estrade, a takvi malo toga imaju zajedničkog sa običnim ljudima, aršine čuvam za ljude, a ne za estradni talog. Dakle ona je zahvalna jedino za sprdnju. :)

kakve razlike ima da li je neko sa foruma ili estrade?
covek je covek
mogu da se sprdam sa nekim drugim povodima, ali sa ``rendanjem`` u datom kontektu ne mogu
da je ona janost provocirala sama sa rendanjem, potpuno bih tvoje zezanje podrzala..samo se nastavljas
ali ti ismevas neciju ubacenost u aferu..po cemu se onda razlikujes od ovog tupavog bosanca koji misli da je frajer zbog zloupotrebe necije intimnosti

nije ni karleusa slatkica...niko tu nije cist. a on je jos ispao debil, jer sma negde procitala da je izbacen iz kluba zbog te afere.

ona ostaje bez kinte, on mora u drugi klub.

jedino sto ne kontam sto je varala onako lepog muza sa onom njuskom sa planine.

kakve razlike ima da li je neko sa foruma ili estrade?
covek je covek
mogu da se sprdam sa nekim drugim povodima, ali sa ``rendanjem`` u datom kontektu ne mogu
da je ona janost provocirala sama sa rendanjem, potpuno bih tvoje zezanje podrzala..samo se nastavljas
ali ti ismevas neciju ubacenost u aferu..po cemu se onda razlikujes od ovog tupavog bosanca koji misli da je frajer zbog zloupotrebe necije intimnosti

Pa nije ni da je bila pasivna žrtva, i ona je kačila fotke njegovog rendeta da bi mu se osvetila, tako da ima dosta materijala za zezanje kog je ona sama prezentovala javnosti. Ne može se to jednostrano posmatrati, oboje su marva, i hteo ne hteo čovek se mora nasmejati takvim tupadžijama kao što su njih dvoje. :)

nije ni karleusa slatkica...niko tu nije cist. a on je jos ispao debil, jer sma negde procitala da je izbacen iz kluba zbog te afere.

ona ostaje bez kinte, on mora u drugi klub.

jedino sto ne kontam sto je varala onako lepog muza sa onom njuskom sa planine.

ma ko se s kim hebe, ne drzim svecu nikome..to je njihova stvar
i sigurno se necu nasladjivati nekome zbog ovakvih stvari
meni je to tako nisko
znas kako kazu - sve srecne porodice su srecne na isti nacin, sve nesrecne svaka na svoj

- - - - - - - - - -

Pa nije ni da je bila pasivna žrtva, i ona je kačila fotke njegovog rendeta da bi mu se osvetila, tako da ima dosta materijala za zezanje kog je ona sama prezentovala javnosti. Ne može se to jednostrano posmatrati, oboje su marva, i hteo ne hteo čovek se mora nasmejati takvim tupadžijama kao što su njih dvoje. :)

to sta je ona radila kao posledicu toga sto je neko izazvao i isprovocirao sa namerom da joj unisti porodicu - kakva god da je, je samo posledica njene sludjenosti u trenutku
niko od nas ne zna kako bi se postavio kad bi mu se takva situacija desila
ali da li to daje za pravo onima koji su posmatraci da je zrtvuju sa sve porodicom, razapinju do kraja
a nisu ******

To bi trebalo posmatrati čisto edukativno, učiti na tuđim greškama, eto ja sam za njih dvoje doktor za hotovanje, brat Anđelko nam je svima bio mentor na LJiS-u, i mi forumaši smo postali eksperti, tim pacerima sa estrade možemo časove da dajemo. :))))

To bi trebalo posmatrati čisto edukativno, učiti na tuđim greškama, eto ja sam za njih dvoje doktor za hotovanje, brat Anđelko nam je svima bio mentor na LJiS-u, i mi forumaši smo postali eksperti, tim pacerima sa estrade možemo časove da dajemo. :))))

mozemo da se zezamo bez nasladjivanja nad nekim ko je oslabljen
meni je to grozno
bila sam u situaciji kad sam bila zrtva, a onda je neko to hteo da iskoristi na najbljutaviji moguci nacin
hteo je da iskoristi situaciju kad sam ja bila oslabljena da bi ***** i to na nacin da zloupotrebi svoju funkciju
zato mi se koza jezi kad vidim da se neko nasladjuje drugom osobom koja je u problemu
za to nema opravdanja
i to rade samo osobe od kojih roditelj nije uspeo da napravi coveka

Joj Divka druže, pa nije to isto, jedno je povređena i izmanipulisana osoba koja je postala žrtva brutalne i beskrupulozne osobe kojoj ništa nije sveto, a drugo Jeca Karleuša, jedna od glavnih estradnih slina, koja i sama maltretira i ponižava druge ljude. Za nju nema ni e od empatije.

https://www.krstarica.com/vesti/pol...mreze-video/?bs-comment-added=1#comment-48343

bruji evorpa, smeje nam se svet
a ona zena, majka, kraljica nije nista gora od njenih kolega istomisljenika - vulina, dacica, nikolica..crveni i melje
melje ona tekst, melje engleski nju

kako bi ste se vi postavili da ste na njenom mestu?
ne da ne razumete o cemu pricate, nego ne znate ni da procitate z:D
da li ste imali takvih tarzan situacija u zivotu kad nesto ne umete, a morate
jeste li ustale ili odustale zbog sramote

kaže moj ćale da je naša politička elita bila takva i ranije/uglavnom/, nije ovo novi momenat.
E, ova je ista kao krelci na forumu koji se razumeju u sve i svašta od melema, preko kuvanja i politike, krišnamurtija do viza.

Back