tarzan i dzejn

dive

Legenda
Poruka
61.198
https://www.krstarica.com/vesti/pol...mreze-video/?bs-comment-added=1#comment-48343

bruji evorpa, smeje nam se svet
a ona zena, majka, kraljica nije nista gora od njenih kolega istomisljenika - vulina, dacica, nikolica..crveni i melje
melje ona tekst, melje engleski nju

kako bi ste se vi postavili da ste na njenom mestu?
ne da ne razumete o cemu pricate, nego ne znate ni da procitate z:D
da li ste imali takvih tarzan situacija u zivotu kad nesto ne umete, a morate
jeste li ustale ili odustale zbog sramote

Poslednja izmena:
1.png

Nego, mene naslov više asocira na Dzejn kojoj je Tarzan pobegao sa nekom tamnoputom i ostavio je da komunicira sa gorilama,
kako jadna da nauči mjmunski jezik i kaže šta joj treba? I to na forumu, gde ne može da pokaže...

Nego, mene naslov više asocira na Dzejn kojoj je Tarzan pobegao sa nekom tamnoputom i ostavio je da komunicira sa gorilama,
kako jadna da nauči mjmunski jezik i kaže šta joj treba? I to na forumu, gde ne može da pokaže...

Kao, svako bi trebao engleski da zna. Svako neka priča svojim jezikom pa neka prevode. Kao, engleski. Koga boli k za engleski.

Kao, svako bi trebao engleski da zna. Svako neka priča svojim jezikom pa neka prevode. Kao, engleski. Koga boli k za engleski.

ne mora ona na engleskom, mogla je da povede asistenta
svako dete u osnovnoj skoli ima bolji izgovor
mogla je da povede eto mihajlovickinog malog, posto mali voli da putuje..malo u un, malo u davos na forumu o slobodi medija
sigurna sam da dete bolje govori od nje
na stranu sto je poseban nivo blama povod zbog kojeg je slomila jezik na tekstu i oni koje je predstavljala na tom forumu u davosu
veci je nivo blama kad predstavljas sns i vladajucu stranku i pricas o - lazu srbi da mediji u srbiji nisu slobodni

ne mora ona na engleskom, mogla je da povede asistenta
svako dete u osnovnoj skoli ima bolji izgovor
mogla je da povede eto mihajlovickinog malog, posto mali voli da putuje..malo u un, malo u davos na forumu o slobodi medija
sigurna sam da dete bolje govori od nje
na stranu sto je poseban nivo blama povod zbog kojeg je slomila jezik na tekstu i oni koje je predstavljala na tom forumu u davosu
veci je nivo blama kad predstavljas sns i vladajucu stranku i pricas o - lazu srbi da mediji u srbiji nisu slobodni

A gde su mediji slobodni? Ako nadješ takvu državu ja odmah gasim nalog i ne otvaram novi.

A gde su mediji slobodni? Ako nadješ takvu državu ja odmah gasim nalog i ne otvaram novi.

ja se secam kad sam zivela u drzavi u kojoj dok vucic nije bio na vlasti sam u novinama citala i njegove i seseljeve izjave, da je bilo politickih emisija u kojima kad se svi dohvate prstalo je na sve strane
sad prsti samo sa jedne
pre neki dan sam gledala utisak i onog vesica treba obesiti za jajca zbog nekulture, jer je postao isti vucicevic
a to je izgleda prosecni predstavnik danasnje vlasti

https://www.krstarica.com/vesti/pol...mreze-video/?bs-comment-added=1#comment-48343

bruji evorpa, smeje nam se svet
a ona zena, majka, kraljica nije nista gora od njenih kolega istomisljenika - vulina, dacica, nikolica..crveni i melje
melje ona tekst, melje engleski nju

kako bi ste se vi postavili da ste na njenom mestu?
ne da ne razumete o cemu pricate, nego ne znate ni da procitate z:D
da li ste imali takvih tarzan situacija u zivotu kad nesto ne umete, a morate
jeste li ustale ili odustale zbog sramote

Neko je ispod teksta komentarisao pod nickom „bambi“ :lol:
Uaa plagijator! :lol:

A sad da se uozbiljim. :) Prvo sto covek treba da uradi, ako se vec odluci da se bavi takvom vrstom posla koja ce ga dovesti u situaciju da razgovara ili pregovara na nekom drugom jeziku, najcesce engleskom, je da taj jezik nauci ili usavrsi.
Nije ona jedina, na zalost. Kako se zvala ona hrvatska ministarka ili tako nesto sto se u EU isprosipala na „engleskom“? Posle su se silni vicevi pisali i pricali o njoj... :)

Šta se čudite ?
Srbija je jedina zemlja koja u USA šalje ambasadore
koji neznaju Engleski i u Rusiju ako neznaju ruski.

Ne hvaleći kauboje, ali svaki USA ambasador
pokušava da govori na jeziku domaćina.

Pričaju Mujo i Tarzan:
T: Ja Tarzan
M: Ja Mujo
T: Moja Džejn
M: Moja Fata
T: Moja Čita
M: Moja ne čita

Poslednja izmena:
N ije lepo nikoga ismejavati,ako nesto ne zna.Nije sramota ne znati,sramota je ne pokusati.! Svako ko ismejava bilo koga,za bilo sta,pokazuje u stvari svoju
zlu volju,svoju nespremnost,da pomogne.Nije ni malo lako,otici na neki skup u inostranstvo,a bez poznavanja stranog jezika (konkretno Engleskog). Ali,da da li ti,
koji daju tako ostre kritike,da li pomisljaju,koliko je hrabrosti trebalo,da takva osoba,dakle bez poznavanja stranog jezika,krene na put, u neizvesnost.
Naravno da je najlakse kritikovati. Ali treba te ljude razumeti,kojima je Otadzbina iznad svega,da oni nemaju vremena,da razmisljaju da li znaju tamo neki strani jezik,
ili ne.!

svaka joj čast na hrabrosti ali trebalo je da povede nekog ko zna
ipak je ovo stvarno loše
pretpostavljam da je vežbala čitanje, ali trema je učinila svoje pa je zvučalo gore nego što je trebalo

N ije lepo nikoga ismejavati,ako nesto ne zna.Nije sramota ne znati,sramota je ne pokusati.! Svako ko ismejava bilo koga,za bilo sta,pokazuje u stvari svoju
zlu volju,svoju nespremnost,da pomogne.Nije ni malo lako,otici na neki skup u inostranstvo,a bez poznavanja stranog jezika (konkretno Engleskog). Ali,da da li ti,
koji daju tako ostre kritike,da li pomisljaju,koliko je hrabrosti trebalo,da takva osoba,dakle bez poznavanja stranog jezika,krene na put, u neizvesnost.
Naravno da je najlakse kritikovati. Ali treba te ljude razumeti,kojima je Otadzbina iznad svega,da oni nemaju vremena,da razmisljaju da li znaju tamo neki strani jezik,
ili ne.!

ova otadzbina svoje strucne ljude salje u pecalbu preko granice, a oni nestrucni su se dokopali funkcija za koje nemaju kvalifikacije
pa ti keramicar upravlja drzavnom bezbednoscu, pa ti vojsku predvodi dezerter, pa ti je grobar bio predsednik..sve sami strucnjaci
bas me zanima da li bi isto mislio o priucenom hirurgu koji je kupio diplomu i pojma nema sa poslom, a treba da ti uradi operaciju od koje ti zavisi zivot
eto, to je isto..koliki bi stepen tvoje gradjanske tolerancije bio onda?
mozda bih i ja zelela da budem primabalerina, ali me hebu kilogrami i kicma

ili ne.!

излогуј се кад те молим.

Back