Tapšanje po leđima

SonjaIgor

Obećava
Poruka
56
Imam 27 godina, a od osnovne škole baš neprijatan osećaj od tapšanja po leđima. Makar samo pomislila na to. Prva asocijacija mi je bol. Drug u osnovnoj školi bi me odjednom lupao jako. Baš je bolelo. Mog momka iz srednje njegov drug je takođe tako lupao po leđima bez povoda. Htela sam da ga ubijem. To bi valjda trebalo da predstavlja hvaljenje, da znači pozitivno, a ne odmeravanje snage i bol. Ako se neko zagrcne, veruje se da baš to pomaže, a ja ni sadašnjeg momka ne mogu lupiti jače kad se zakašlje. To mi je kao nasilje. Što se tog čudnog osećaja ne mogu osloboditi, ja ne znam.

Dobila si fobiju od tapsanja po ledjima imao sam i ja nekada davno nesto slicno al nije bilo tapsanje vec pesnice i flase al eto vremenom je proslo mada su ostali oziljci na telu.Shvatanjem da moram pod hitno promeniti ekipu prosao je i strah da ce mi neko prici sa ledja i drmnuti me necim.

Dobila si fobiju od tapsanja po ledjima imao sam i ja nekada davno nesto slicno al nije bilo tapsanje vec pesnice i flase al eto vremenom je proslo mada su ostali oziljci na telu.Shvatanjem da moram pod hitno promeniti ekipu prosao je i strah da ce mi neko prici sa ledja i drmnuti me necim.
nije to fobija to je trauma jbt
a ja se pitam koliko puta treba neko da te zvizne flašom u glavu da dođe do toga da čim vidiš flašu tebi proradi "beži ili bori se" instinkt

inače ja imam neku averziju na dodirivanje ovako generalno,bez nekih razloga...jednostavno mi ne prija da me neko dodiruje ako nije jako bliska osoba u pitanju i to do te mere da mi je jako neprijatno i da se rukujem s nepoznatim ljudima ili poznatim ljudima koji mi ne prijaju.

I onda zamislite mene onako kao malog klinca kad nam dođe neka rođaka u goste i onako krene da me grli i cmače a ja "ooh god kill me pleas"

Ali ja sam malo(više) čudan ovako...gomila tako nekih stvari koje su ljudima sasvim normalne i uobičajene meni ne prijaju i daju mi neki neprijatan osećaj...

inače ja imam neku averziju na dodirivanje ovako generalno,bez nekih razloga...jednostavno mi ne prija da me neko dodiruje ako nije jako bliska osoba u pitanju i to do te mere da mi je jako neprijatno i da se rukujem s nepoznatim ljudima ili poznatim ljudima koji mi ne prijaju.

I onda zamislite mene onako kao malog klinca kad nam dođe neka rođaka u goste i onako krene da me grli i cmače a ja "ooh god kill me pleas"

Ali ja sam malo(više) čudan ovako...gomila tako nekih stvari koje su ljudima sasvim normalne i uobičajene meni ne prijaju i daju mi neki neprijatan osećaj...
U svakom slucaju bolje je biti cudan u ocima okoline nego da te cmacu grle gnajve i rade ti nesto sto ti ne prija.
Ja sam npr 3 puta radio testove inteligencije na regrutaciju za vojsu i pao ovi moji kazu i nisi ih mnogo zezno :)

Back