Tantrički seks

Prvi put čujem za taj ,,Tantrički seks,,!!!
Osim duše to mu ga dođe kao povezivanje od noći do jutra, konekcija 10 sati, sa malim protokom informacija!
Meni zvuči kao mučenje. Nazvala bih ga lijeni sex.
To nesto duhovno ,povezivanje sa vasionom i ugura ga medju noge kad je poklapanje natalnog dat, tačno u 00- 12mn 46 stotinki .. :lol:

Neozbiljni ste.
Sta fali, gledate se u oči, smeškate, pipkate, mazite pa kad prekipi onda seks. Tad mora da pršti.🤣🤣🤣

Ili ja tu nesto nisam skapirala:think:
Manje citaj literaturu i vise praktikuj , od previse mastanja razocaraces se u ocekivanja koja si izmastala. I cesce praktikuj, ne jednom mesecno ili redje . Nije to to. Zivot ide , vreme ne mozes da vratis . Kajaces se .

"Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."

Jel to ustvari seks uz ljubav?:think:

Probali?
"Savet – ako ste zbunjeni oko toga koje tačke tačno treba da masirate, ne brinite o tome, sve dok imate devet tačaka između bradavica i poslednje tačke masaže. "
ahhahahahah

"Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."

Jel to ustvari seks uz ljubav?:think:

Probali?

Jedno vreme sam istraživala tu temu. Pa sam sa mojim dragim pokušavala da sprovedem u praksu.

Šta znam.. to je zapad komercijalizovao. Recepti sa pravim savetima za tantru su tamo negde po dalekom istoku.

Svo to usklađivanje, disanja, pokreta.. odlaganje penetracije, odlaganje orgazma... vođenje procesa...

Bude zanimljivo. Iskljucite telegone, odsberete muziku, gledate se u oči, dodirujete.... trudite se da svaki sledeći put duže traje...

Ako je to uopšte bila tanta što smo mi praktikovali...

Back