Tanka je linija izmedju...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedne kockice i cele cokolade

a kod vas?
Kao klinac, a mozda je i do vremena u kome se desavalo jeo sam tek po jedan red i onda cuvao...Ne secam se tada da sam pojeo celu cokoladu... Medjutim onda dolazi novi milenijum i ja odlazim u vojsku u kojoj svakodnevno imam obuka, preumoran i pregladan za marendu dobijam ponekoliko cokolada od nekog privatnog proizvodjaca iz grada gde sam sluzio... Tad sam poceo da jedem ne po jednu, vec eto po nekoliko cokolada dnevno... Proslo je od tad dosta godina i ja svaki dan pojedem bar po jednu celu cokoladu... Jednostavno kad zavrsim rucak moram da pojedem nesto slatko, izbor pada u zadnje vreme na milku bubbly...

Не нужно. Некада могу целу али онда развлачим дуго пошто ја чоколаду сисам, некада ми је доста ред. Коцку једем ако је баш јака 70 и више % какаоа, или оне са чилијем и сл.

ljudi nije tema cokolada
tema je sta kod vas od discipline deli krajnost
Е, па сада:lol:
Плавуша...
Није ми танка, углавном имам самоконтролу. И то није оно као уздржавање него више самопоштовање.

Ne da je tanka, nego je najčešće nema.
Radim šta hoću, kada i koliko hoću.
Zato živim, neko bi rekao, čergarski život. Danas za danas, možda tek malo za sutra.
I hoće me život, hvala Bogu, možda zato što se radujem i dobrim i lošim stvarima.

Back