Tango vs Valcer

JUVENTINO ROSAS (1868, Meksiko - 1894., Kuba) - VALS SOBRE LAS OLAS (Over the Waves Waltz), svetski poznat i priznat VALCER NA TALASIMA, predstavljen publici 1888. godine - kad je J. Rosas imao samo 20 godina, umro je sa 26, nazalost. :heart: :heart: :heart: :

Poslednja izmena:
Evo još jednog valcera koji se, verujem, može smatrati evergrinom isto kao i izvođači. :)
Ne znam zašto mi, kad god pokušam bilo kome da dam reputaciju (ne samo jednom učesniku foruma) Krstarica odgovara: "Morate dati i drugom korisniku ..."
Praktično, već duže vreme, nikome ne mogu dati reputaciju. Žao mi je!

.............................................................

Ne znam zašto mi, kad god pokušam bilo kome da dam reputaciju (ne samo jednom učesniku foruma) Krstarica odgovara: "Morate dati i drugom korisniku ..."
Praktično, već duže vreme, nikome ne mogu dati reputaciju. Žao mi je!

To je zato sto su neki forumasi uvek davali istim ucesnicima reputacije, pa sada morate da date i drugim clanovima reputaciju dok ne mozete da ponovite onome kome ste vec skoro dali.

Inace "Lepa Janja" ili "Ribareva kci" je jedan od najlepsih starih dalmatinskih pesama.....Ima je u raznim verzijama i sve su jednako lepe. :ok:

Poslednja izmena:
Vecna Sarita.....Zena mojih mladickih snova....

Da, da, SARA MONTIEL (1928-2013,), bila je glumica, pevacica i lepotica - tiha ceznja mladica (i starijih :)) sirom sveta,
ali ni RAF VALLONE (1916-2002.) nije zaostajao - mamio je uzdahe zena - bez obzira na godine, dok je on poziveo u srecnom braku sa svojom suprugom punih 50 godina, gajeci troje dece, od kojih je dvoje poslo ocevim stopama. :)

A sada jedan divan tango u cast velikog ASTOR PIAZZOLLE, "oca" novog stila u tango-muzici (sa elementima klasike i dzeza), sredinom 20. veka :heart::

Poslednja izmena:
Veoma mi je žao što je "Kukavica" sa Korni grupom blokirana na YouTube pa se ovde ne može slušati. Može se čuti i videti samo ako se klikne na donji red tog videa "Gledajte na usluzi YouTube" - što svakako nije u duhu foruma.
Zahvaljujem Sagittarius1242 što mi je skrenula pažnju jer sam nisam to primetio. :)
Pokušaću da postavim još jednom, možda uspe.

P.S. I dalje ne mogu nikome dati reputaciju - ne samo na ovoj temi - bez obzira koji je forumaš u pitanju.:(

Back